Blogszabályzat

 2007.07.29. 23:00
Azáltal, hogy a blogra fellépsz, automatikusan és azonnali hatállyal elfogadod ezen felhasználási feltételeket. Amennyiben nem szeretnéd, hogy a feltételek Rád is vonatkozzanak, kérlek, ne látogasd az oldalakat.

Mivel a feltételek bármikor megváltozhatnak, kérlek, időnként térj vissza erre az oldalra. A fontosabb változásokról igyekszem minél szélesebb körben tájékoztatni az Olvasókat.

Kérlek, hogy a hozzászólásokban csak a témával kapcsolatos megjegyzést tegyél. Véleményét építő jelleggel fogalmazz meg, törekedj a többi olvasó és hozzászóló véleményének tiszteletben tartására. A részben vagy egészben a hatályos magyar és/vagy európai uniós jogszabályokba ütköző, gyalázkodó, trágár kifejezéseket öncélúan tartalmazó, vallásilag vagy etnikailag sértő hozzászólást kimoderálhatom.

Fenntartom magamnak a jogot, hogy az Olvasóktól beérkező hozzászólást egészben kihúzzam. A hozzászólás moderálása a jelen szabályok megsértése esetén várható.

A blog nem a reklám helye! Más blogok reklámozhatják magukat, de más, jogi személyek nem. Amennyiben valamilyen terméket szeretnél reklámozni, értékesítésre kínálni, kérlek, írj e-mailt az umkblog@gmail.com címre.

A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a blog szerzőjének álláspontját. A hozzászólásokért kizárólag annak létrehozója vállalja a felelősséget.

A bejegyzések szerzői joga minden esetben a létrehozóját illeti, a szerző jogosult az oldalain létrehozott közösségi tartalomból (bejegyzésből) korlátozás nélkül idézni, illetve sokszorosítani azt.

A blog szerzője (én) fenntartja magának a jogot, hogy az oldalain megjelenő bármelyik közösségi tartalmat (bejegyzést) bármikor, bármilyen okból törölje, vagy a felhasználó hozzáférését bármikor, bármilyen okból korlátozza vagy megszüntesse.

A blog böngészése történhet anélkül is, hogy bármilyen személyes adatot meg kellene adnod Magadról. A blog.hu ilyenkor is rögzíti az IP-címedet, operációs rendszered típusát, böngészőprogramod tulajdonságait és néhány más információt. Ezeket az adatokat kizárólag összesített formában használom fel statisztikai célokra.

Na körülbelül ennyi, köszi! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://railadam.blog.hu/api/trackback/id/tr83497751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.