FELHÍVÁS!!!

 2007.08.22. 12:07

ORSZÁGOS DEMONSTRÁCIÓ A KOSSUTH TÉREN
szeptember 15., 16 h
FELHÍVÁS!
 
Egy esztendővel ezelőtt lepleződött le a Magyar Köztársaság legaljasabb, legvérlázítóbb hazugsága Gyurcsány Ferenc beismerő vallomása, melyet párttársai és bűntársai előtt mondott el. Nincsen demokratikus ország, ahol egy ilyen botrányt túl élt volna a hatalom. Sajnos csak Magyarország ilyen ország. S ez a hatalom nem csak túl élte saját hazugságát, de kisvártatva rárontott saját nemzetére és a Magyar forradalom 5o. évfordulóján olyan rendőrterrorral próbálta megfélemlíteni a lakosságot, amelyre ma már kizárólag a harmadik világ diktatúráiban van példa. Mindezek után, persze az ország, a jövőnk elrablását látva egyre többen érzik úgy, hogy nem bírják tovább elviselni mindezt. Nem bírják elviselni a hazugságot, az aljasságot, a bűnt, a lopást, a cinizmust és a közönyt, amelynek összefoglaló neve Gyurcsány Ferenc és az MSZP- SZDSZ kormány. Szeptember 15-én azokat várjuk a Kossuth térre, akik nem csak nem bírják, de nem is hajlandóak mindezt elviselni és eltűrni. Akik meg akarják mutatni, hogy nem lehet egy egész országot megfélemlíteni, akik nyugodtan akarnak majd belenézni gyermekeik, unokáik szemébe. Békésen, de határozottan, félelem nélkül, élve alapvető jogainkkal álljunk ki az igazság, a demokrácia, a szabadság mellett, és ez a kiállás egyben a Gyurcsány-kormány elleni kiállás is.

Mert Gyurcsány Ferenc és az elemi tisztesség összeegyeztethetetlenek!
 
JÖJJÖN, LEGYEN OTT ÖN IS!!!
 
Ezen felhívás szeptember 15.-re, 16 órára  a Kossuth térre szól. Tekintettel arra, hogy ez egy országos demonstráció, szónokokkal, meghívott vendégekkel, műsorral történik, pénzbe kerül. Ezért kérünk mindenkit, hogy a költségek (hangosítás, színpadállítás, kivetítő, mentőautó, tilalmi táblák stb. ) fedezésére lehetőségeikhez mérten pénzbeli adományokat (akár csak 100 forintot is!) küldjenek a következő számlaszámra: 65700062-10119202 (Solymári Takarékszövetkezet). A közlemény rovatba írják be: „Adomány ".
 
A rendezvény főszónoka: Bayer Zsolt
 
Műsorvezető: Murányi László
Felszólalnak még a Márciusi Charta neves magyar aláírói közül többen.
Meghívott vendégek többek között: Bőzsöny Ferenc, Makovecz Imre, Melocco Milós, Morvai Krisztina, Papp Lajos, Szűrös Mátyás
 
Aki teheti, adja tovább minél több embernek a felhívást!
 
Megjelenésüket és segítségüket előre is köszönjük!                    


Bayer Dalma
szervező
 
Aki szeretne hozzájárulni a rendezvény sikeres lebonyolításához, jelentkezzen RENDEZŐnek a 06-20-5500084 telefonszámon!

Címkék: gyurcsány tüntetés morvai krisztina charta elkúrtad

A bejegyzés trackback címe:

https://railadam.blog.hu/api/trackback/id/tr74247279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.