Az a bizonyos Gárda

 2007.08.24. 14:59

Nem lehet most már szó nélkül hagyni a Magyar Gárda ügyét. A Gárda, amelyet a Jobbik hozott létre. Vona Gábor elnök. Kérdem én, hogy mi a gond a Magyar Gárdával? Mi?

Az hogy bizonyos felsőbb pozícióban lévő emberek félelmet keltenek, azt már megszoktam. Azt is, hogy fél Magyarország antiszemita, meg radikális, meg szélsőséges, sőt egyben Szálasi Ferenc leszármazottja, és nyíltan fasiszta. Ezek a szavak beleivódtak már az ember fülébe. Pláne ha figyelemmel követi a híreket. Ha az a Magyar Gárda, amelyik augusztus 25-én avatja fel első 56 gárdistáját, újfasiszta képződmény, akkor Gyurcsány Ferenc és az MSZP micsoda? Amikor Zuschlag János a Terror Háza előtt zsidó vicceken nevetgélt. Amikor Gyurcsány Ferenc abban a villában él kis családjával, amely anno zsidó családé volt? Azé a zsidó családé, amelyet először Szálasiék, majd a kommunisták, végül az '56-os Apró-família kobzott el? És amelyik házban most a MAGYAR KÖZTÁRSASÁG MINISZTERELNÖKE él? Gyurcsány Ferencnek bocsánatot kell kérnie annak a zsidó családnak a leszármazottaitól, akiknek házában most Ő ÉL!

Magyar Gárda. Árpád-sáv. Jaj! Árpád-sáv. Kezdjen el minden olvasóm félni, mert visszatérnek a fasiszták. Tény, hogy Szálasiék felhasználták az ősi jelképet. Kár, hogy teljesen máshogy szerepel a hungarista címerben. Aki kicsit ért vexillológiához (én is csak utánanéztem, egyébként zászlótan), az biztosan tudja, hogy miről beszélek. Aki pedig kíváncsi, az megnézheti a bejegyzéshez tartozó kissé, humorosra sikeredett képen.
Félelemkeltés megy, vitathatatlan. A Magyar Gárdának eddig egy darab nyilatkozata nem született, csak a megalapítás. Nem tett semmiféle kijelentést. Alapszabályában sehol nem szerepel gyűlöletkeltésre utaló szó. Miről beszélnek ezek a kormányzati emberek?

Tiltakozik az MSZP, az SZDSZ, a MAZSIHISZ és most már egy debreceni SZDSZ-es képviselő is, aki a Magyar-Izraeli Baráti Társaságok Országos Szövetsége nevében teszi mindezt. Tegye. De miért teszi? Mert a szokásos humbuk megvan, de továbbra sem értem.

A Gárda működni fog. Működhet, mert törvényesen lett bejegyezve. Jogilag legális. Mindaddig az is lesz, amíg nem cselekszik a hatályos törvényekkel szemben. Így lesz, ha tetszik, ha nem!

Féljetek, ha jónak érzitek Ti ott. Nincs mitől félnetek. De félelmet kelteni azt tudtok. Abban mindig profik voltatok. Félelmet keltetek, hogy az emberek féljenek. Hogy az emberek ne tudjanak azzal foglalkozni, ami az igazi nagy baja az országnak, azaz ne tudjanak Veletek foglalkozni. Hogy az emberekbe bele tudjatok lövetni, ha kimegy az utcára, csak mert másképp gondolkodik, mint Ti. És hogy ezáltal semlegesítsétek az embert...

Vissza fog ez még ütni!

Címkék: mszp gyurcsány szdsz jobbik vona gábor árpád sáv magyar gárda elkúrtad

A bejegyzés trackback címe:

https://railadam.blog.hu/api/trackback/id/tr43247326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.