Fene nagy demokrácia...

 2007.09.07. 19:05

Tapolcán megint összeültek a vörös ördögök. Megint elmondták, amit szoktak. Lényege ez: várjatok még állampolgárok, hamarosan jobb lesz. Mert áldozat kell a "reform"-okhoz. És Ti állampolgárok tudojátok meghozni ezt az áldozatot. Áldozatot azért, mert valakik "elkúrták". Mert valakik végighazudták az elmúlt másfél-két évet. Mert valakik Európában ilyen böszmeséget(?) még nem műveltek, mint ők maguk. De ők elmondják újra és újra: már nem kell sok, hamarosan túl vagyunk a nehezén, csak még picit kell várni, és minden sokkal jobb lesz. Mi járhat ilyenkor Feri fejében? Az mondogatja magában, hogy "Hm. Építsünk egy új országot, és legyen a neve Svájc!"? Gyanítom, hogy az elborult elme bármilyen csodálattal teli gondolat kiötlésére képes. Kár, hogy már szinte senki nem hiszi el, amit EZEK mondanak.


"A nemzet lidércnyomása" (id.: Csermely Péter)

És az a fene nagy demokrácia. Az a fene nagy sajtószabadság. Fene nagy liberalizmus van itt, fogadjuk el. Olyan nagy a szabadság, mint még sosem. Tapolca, sajtótájékoztató. Gyurcsány Ferenc és Lendvai Ildikó, a "nemzet lidércnyomása" (by: Csermely Péter). Első kérdésre válasz érkezik. Második kérdésre válasz érkezik. Fura ez, mert a második kérdéshez már csatlakozott a Magyar Nemzet egyik újságírója. Harmadik kérdés kezdődne, a két fantasztikus demokrata kivonul a teremből. Gyakorlott demokraták ők, tudják ezt saját maguk is. A gond itt az, hogy a kérdés a HírTV-s Császár Attilától érkezett. Volna. Ha nem mennek ki. Zuschlag-ügyben tett volna fel kérdést a kolléga. De választ nem kapott. Lehet, érezték Feriék, hogy számukra kínos kérdés következik. Ej, Feri, ezt így nem lehet. Hol van az a fene nagy demokrácia, a fene nagy sajtószabadság? Hol? Keresd elő és hozd vissza! Ha nem sikerülne, majd megkeressük magunk, de Te menj és keresd tovább... És ne gyere vissza!


Feri

Címkék: gyurcsány tapolca sajtószabadság lendvai elkúrtad

A bejegyzés trackback címe:

https://railadam.blog.hu/api/trackback/id/tr43247424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.