Hát igen, gyéefnek ismét kell valami. Valami, ami elterelheti a figyelmet arról, amiről igazán szó van jelenleg ebben az országban. Elterelni a figyelmet az uniós pénzek ellopásáról (nem mutyi, LOPÁS!!!), a cuslág-ügyről és a többi egyéb emeszpés fantasztikumról...

Ez a bizonyos dolog a vagyonosodási vizsgálat, amit Orbán Viktor és Kubatov Gábor ellen rendeltek el. Az első napokban még csak találgatás volt az, hogy elrendelik a vagyonosodási vizsgálatokat, majd kiderült: az APEH tényleg indítani fog vizsgálatot. Aztán kijött a hír: lehet, hogy vagyonosodási vizsgálat indul a két politikus ellen. Majd kiderült, hogy a számítógép választotta ki véletlen. Amivel a probléma az, hogy a vagyonosodási vizsgálatokat az APEH 2007. január 1-től nem rendelheti el ezzel a metódussal. Az APEH egyből cáfolt: nem a számítógép választotta ki véletlen.
Kérdem én: akkor most mi a jó büdös franc van??

Természetes, hogy jelen politikai rendszerünkben már felülről jönnek az utasítások. Természeten, hogy gyéef ily módon akarja elterelni a figyelmet a közéletben előforduló emeszpés botrányokról. Az egész kezdődött a tisztasági csomag bejelentésével. Amit ugye szeretett vezérünk népszavazásra akart bocsátani. Kár, hogy előtte 1-2 hónappal többször is azt nyilatkozta, hogy a Fidesz lejáratja a népszavazás intézményét azzal, hogy olyan kérdéseket visz a nép elé, amelyek eldöntése a Parlament feladata lenne.
Kérdem én: gyéef valóban ennyire kretén?

Világos, hogy gyéef mit akar. Csak a probléma ott kezdődik, hogy párton belüli riválisai (Kiss Péter, Szili Katalin, Szekeres Imre) sorra nyilatkoznak olyanokat, ami gyéefnek nem jó. Kiss Péter tegnap azt mondta: gyéef tisztasági csomagja csak elterelés akar lenni. Világos tehát, hogy már a párton belül is egyre inkább nem gyéefnek áll a szekér... De marhára tudom sajnálni szegényt!

És miközben ez az ember vagyonosodási vizsgálatot indít a két fent említett politikus ellen, kiderül, hogy gyéef egy év alatt 900 millió magyar forinttal lett gazdagabb. Kérdem: ki ellen kellene vagyonosodási vizsgálatot indítani? Bár lehet, hogy arra játszik, hogy a beosztott Bajnai Grodonnál jobb pozícióba kerüljön a leggazdagabb magyarok rangsorában.

Gyéefnek nagyon gyorsan el kell húznia a magyar politikából. Láthattuk, hogy mekkora a felháborodás. Ha ez az ember tovább marad, akkor a hazugság, a pofátlanság, a szegénység és ehhez hasonlók lesznek a megszokottak. Egyre inkább elfelejthetünk gondolkodni, ami pedig nekik kedvez.  

Egy ismerőstől hallottam ezeket a szavakat: "A kommunizmus egy olyan diktatúra volt, ahol tudtuk, hogy kik irányítanak. A mai magyar demokráciának nevezett rendszer is diktatúra, azzal a különbséggel, hogy nem tudjuk, hogy kik diktálják a szabályokat." Na ezen tessen elgondolkodni kedves Olvasó...

Címkék: orbán gyurcsány diktatúra kubatov vagyonosodás

A bejegyzés trackback címe:

https://railadam.blog.hu/api/trackback/id/tr95247466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.