Felhívás fotópályázatra

 2007.11.14. 11:38

Mellékvonali digitális fotó pályázat

A Magyar Közlekedési Klub mellékvonali digitális vasútfotós versenyt hirdet! A fotós pályázatra bárki jelentkezhet, aki pályázati feltételeinknek megfelel, és feltételeinket elfogadja.

Pályázati feltételek:

- A pályaműveknek digitális technikával kell készülniük
- A pályázatra beküldött képek témája a következők lehetnek:
a) Vasúti mellékvonal és a természet
b) Vasúti mellékvonal és az ember
c) elvesző mellékvonalak
- Pályázni csak saját készítésű fotóval lehet
- Pályázni csak olyan pályaművel lehet, amit még egyetlen egy fotós pályázatra sem küldtek be
- Kategóriánként mindenki csak egy képpel vehet részt
- A Magyar Közlekedési Klub mellékvonali digitális vasútfotós pályázatára beküldött képeket a szerző megjelölésével a Magyar Közlekedési Klub kiadványaihoz bármikor szabadon felhasználhatja
- mobiltelefonnal készült képek a versenyben nem vesznek részt

A pályázatra szánt képek beküldési határideje 2007. december 10. 24:00. Az ez után beküldött pályaműveket nem áll módunkban elfogadni. A pályaműveket a következő címre kell küldeniük: vasutazo@freemail.hu

Fontos a beküldött képek mellé a következőket kérjük feltüntetni: Név, Életkor, Megye, internetes elérhetőség valamint a kép címe és a kategória megnevezése.

A Beküldött pályaművek folyamatos feldolgozásra kerülnek. A Versenyre beküldött pályamunkákat bárki megtekintheti itt az internetes oldalon, 1 hónapon keresztül 2007. December 10 és 2008. Január 10. között. A Beküldött képek alkotóit az elért pályázati eredményeikről E-mailben, oldalunk hírlevelén, valamint oldalunkon keresztül tájékoztatjuk. A beküldött pályaművekből a későbbiek folyamán kiállítást rendezünk.

Kategóriánként 2 szerencsés nyertest hirdetünk, akik értékes tárgyjutalomban részesülnek.

Bővebb infó: http://vasutazo.extra.hu/

Címkék: fotópályázat vasút mellékvonal bezárás

A bejegyzés trackback címe:

https://railadam.blog.hu/api/trackback/id/tr15247477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.