Egy szép napon az Úr magához rendeli az amerikai, az orosz elnököt és a magyarországi miniszterelnököt.

Összehúzza szemöldökét és így szól hozzájuk: Ti odalent a Földön egész életetekben csak hazudoztatok.

A világot elárasztotta a gonoszság, a kapzsiság, a hazugság, nem érdemlitek meg, hogy éljetek!

Most menjetek haza és mondjátok el a népeteknek, hogy egy hét múlva özönvizet bocsátok a földre és minden el fog pusztulni.

A három fószer hazamegy.

Az amerikai összehívja a kongresszust: Uraim van egy jó, meg egy rossz hírem. A jó hír, hogy akiben mindig is bíztunk, létezik. Isten van, beszéltem vele. A rossz hír, hogy egy hét múlva el fogja pusztítani a világot. Menjetek haza és élvezzetek az utolsó hetet!

Hazamegy az orosz elnök is és összehívják a Dumát. Uraim, van két rossz hírem. Az első, hogy amit hirdettünk, sajnos nem igaz. Isten mégis van, beszéltem vele. A másik, hogy egy hét múlva el fogja pusztítani a világot. Menjetek haza, igyatok egy vodkát, és térjetek meg!

Gyurcsány is hazajön és összehívja az MSZP-t. Elvtársaim, van két jó hírem! Mint tudjátok hosszú évek óta azt hazudjuk, hogy mi elfogadjuk Isten létezését. Nos, ezt jól tettük, ugyanis tényleg van Isten!!! Beszéltem is vele!

A másik jó hírem, hogy szívélyes, négyszemközti találkozón maga az Úr közölte velem: most már biztos, hogy Orbán Viktor nem lesz még egyszer miniszterelnök!

Címkék: mszp humor gyurcsány bush isten putyin

A bejegyzés trackback címe:

https://railadam.blog.hu/api/trackback/id/tr69255194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.