"Hát magyarok vagyunk, nem?"

 2008.01.22. 03:48

Nem tarthatom magamban a következőket. Én anno lemaradtam Király Linda és a Himnusz sajátos kapcsolatának prezentációjáról. Ma megnéztem a youtube-on. Vegyes érzelmeim vannak Király Lindával kapcsolatban.

Egyrészről hülyére röhögtem magam, hogy ennyire buta, mint a föld, másrészről meg felháborodtam, hogy magyarnak vallja itt magát, körberajongja a társadalom fele, holott a Himnuszunkat se tudja.

Rendben van, tényleg nagyon jó hangja van. Amerikában született, majd a szülei hoztak egy fantasztikus döntést, miszerint jöjjenek Magyarországra. Minek? Mi volt itt jobb, mint az USA-ban?

Mindenesetre Király Linda szégyellje el magát, ne mutatkozzon TV-ben, mert aki még emlékszik erre az esetre, az jobb esetben kiröhögi, rosszabb esetben szidalmazza. Ami senkinek sem esik jól. Bocsánat, ja, hogy ez a hírnév a celeb-társadalomban? Tényleg. Akkor meg örüljön ez a picsa cicababa, hogy leköpik, meg röhögnek rajta, nesze Neked hírnév.

Végezetül a videó:

Hát magyarok vagyunk, nem? Linda, Te nem... Viszlát!

Címkék: magyar buta király ostoba linda himnusz

A bejegyzés trackback címe:

https://railadam.blog.hu/api/trackback/id/tr40306717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a girl 2008.01.22. 18:12:37

Átkozott?? Himnusz? szép... kb. egy szinten vagy Lindával

DT 2008.01.23. 10:46:49


Tapasztalataim szerint ezt az emberek általában nem ítélik meg ilyen drasztikusan. Ettől függetlenül egyetértek veled. Szánalom.

Az előző kommentelő - meg lehet én vagyok a figyelmetlen - honnan vette az "átkozott" szót? Mondott ilyet valaki?

Atommaki 2008.01.23. 22:17:51

Tudtad hogy egyik legnagyobb magyarunk Koppány is belesült már a himnuszba meg a megfigyelésbe is -mellékesen. Az izgalom amikor félelemmel párosul furcsa dolgokra képes. Pl.:pillanatnyi memóriazavar.

Scorpion Spyke 2008.01.24. 15:50:16

Szewa Dobroczki! :D Mostantól én is figyelemmel kísérem a blogodat! :D

Első kérdésem palostrendhez: Hogy a francba jönnek a zsidók meg cigányok Király Lindához?

Sziki 2008.01.27. 20:23:12

Ki a bánat ez a 'pálos trend'??? Elég borzasztó egy stílusa van (ha ezt halandzsát lehet stílusnak nevezni). És IGEN, a cigánysztori abszolút nem releváns ha Király Lindáról szól a bejegyzés. További sok sikert te IGAZI MAGYAR! Nevetséges...

Scorpion Spyke 2008.01.29. 22:25:03

Jó rendben kell cigány meg zsidókérdésről beszélni, csak szerintem nem ez a megfelelő hely. Itt most éppen Király Lindáról meg a Hímnuszról van szó. Az egy dolog, hogy Linda zsidó, akkor szidd ezért, de most az orkokat ne keverd ide! :)

PÁLOS TREND - palostrend - palos.hu - angyaliszentkorona.hu - · http://www.palostrend.hu 2008.07.16. 10:32:32

...a PÁLOS TREND 13 MAGYAR NEMZETi "G" pontja


Amikor már Nemzeti ünnepünkön többségben vannak a szónoklók között a horpadt mellkasú kókadt egyedek…
Amikor mán’ ezek a kókadt egyedek nem elégszenek meg azzal, hogy dübörgőnek látszódnak és szépnek, nos…
Nos akkor mondja a magunk fajta, hogy ÁCSI!

Ugyanis, amikor már ezek a horpadt mellkasú egyedek arra vetemednek, hogy holmi cenzor lendvaik és antinők mellébe büszkeséget pumpálnak, akkor már tényleg ki kell jelentenünk, hogy LÁSS!.. VÁGÁS!...: VÉGÁLLOMÁS.

Már csak azért is, mert a Mi járatunkon mi adjuk a helyjegyet.
Ezért foglaltuk csokorba…
13 pontba
mindazon értékünket és követelésünket, hogy akik velünk akarnak utazni, azt tényleg úgy tegyék, mintha az utolsó útjukra váltanának jegyet…


1.
A Pálos Trend foganatosítja és népének szolgálatába állása után azonnali hatállyal, bevezeti Magyarországon a népi SZÉKFŐK rendszerét.
Ennek a REND SZER-nek az élén a főállású ANYASÁG intézménye áll, ami a mindenkori székfők által delegált parlamenti képviselők éves átlagkeresetének 100% - át, juttatja állampolgári jogon, havonta egyszer, minden magyar édesanyának!

2.
A 2-ik pontban foglaltakhoz szigorúan társul és karöltve jár azon kötelességünk, hogy LELKIISMERETESEN, de KÖTELEZŐEN szavazunk!
Ennek a lelkiismereti, de kötelező szavazat vállalásnak a feltételeit 3 hónap leforgása alatt tudjuk létrehívni.
Ehhez azonban első kitételként a jelenleg is a Parlamentben működő összes adócsaló és jogsértő képviselő elszámoltatása ALAP!
A miheztartás végett, parlamentbe kerülésünk esetén rögvest gondoskodunk Trianoni emlékművünknek az eredeti helyére történő visszaállításáról a Szabadság téren.
Kötelező érvényűként a Magyar Nemzet lobogója innentől fogva a piros, fehér, zöld - melynek közepében az angyali Szent Koronás címerünk uralkodik.
Már csak azért is, hogy minden honfitársunk tisztában legyen azzal, hogy
Magyarország a magyaroké!
S amit Mi akarunk (a keresztény többség!!!) az, VOLT, VAN; - s LESZ!
Élve az őshonosok vérségi SZENT JOGÁVAL!
a Magyarországon élő, a hazánknak szándékosan! kárt okozó nem magyar emberek vagy magukat magyarnak nem valló emberek és azok leendő gyermekei, Magyar állampolgárságot nem kaphatnak.

3.
Elixírként MAGYAR állampolgárság illeti mindazon honfitársunkat szerte a világban,
aki a „világok”! közötti létét, vérségi, szellemi vagy lelki „mibenlétét”,
HUNMAG nemzetségünk 24 törzséből eredezteti!
Szemétbe dobjuk a sztálinizmus szocionista alkotmányát, amit idegen megszállók a mai napig hóhérkötélként tartanak a nyakunkon; - korlátozva ezzel a MAGYAR NEMZET őszinte lelki és szellemi szabadságának beteljesülését.

4.
Közhírré tesszük a rózsadombi paktum összes szereplőjének teljes és álnevét s az általuk paktumba foglalt temérdek galádságot, ami a rendszerváltásnak hazudott: 1990. október 23-i nemzetáruláshoz vezetett.
A Soros alapítvány érdekköreibe tartozó összes pénzmosoda
és szellemírtó intézményeinek bezáratása.
Tulajdonosai ellen, ügyészi vizsgálatok indíttatása.
…az izraeli állampolgárok magyar állampolgárságának mindenre kiterjedő felülvizsgálata.
Mindeközben visszaállítjuk a magyar többség akaratának megfelelően a HALÁLBÜNTETÉS és a HAZAÁRULÁS jog által történő büntetését.

5.
A szuverén országokat nyomorító, háborút szító és fenntartó hatalmakkal, terrorista „befolyásokkal”, mesterséges országokkal! (USA, Kína, Izrael…)
rögvest vízum kényszert vezetünk be míg ezen államok konzulátusait bezáratjuk, bérenceiket, hivatalnokaikat, kémeiket kitoloncoljuk!
Minden városban szégyentáblát állítunk, ahol a magyar emberek mészárosai nevükön neveztetnek; - hogy még véletlenül se fordulhasson elő az, hogy holmi született gyilkosok és hazaárulók az áldozatok névsorába keverednek bele!

6.
Azonnali rendet vágunk a Széchenyi István által alapított Magyar Tudományos Akadémia
háza táján is.
Kötelező érvényűvé tesszük, hogy a Magyar Tudományos Akadémia valóban az alapító Széchenyi István szellemi örökségében szolgálhassa a Magyar Nemzet szellemi felemelkedését.

7.
Kíméletlenül fellépünk minden olyan intézménnyel, médiával szemben, amelyek értékrendjükben továbbra is vezető szerephez juttatják a keresztény Magyarország gyalázásában élvhajhász egyedeket és az általuk terjesztett fertőt.

8.
Az összes nagy ígérgetőt, félretájékoztatót, „privatizátort” és kommunizálót szembesítjük be nem váltott ígéreteikkel és az általuk elherdált népi javak visszaszolgáltatására, kényszerítjük.
Majd szószegésük súlyosságának megfelelően először az átverés óta (1990. 10. 23.) azt fogják kapni, amit valóban megérdemelnek. Éveket.

9.
Alanyi jogon biztosítjuk minden magyar vállalkozó számára mindazt, amit eleddig vagyis a szabadrablás elmúlt 19 évében a külföldi „befektetők” élveztek hazánkban.
Ellenben minden külföldi befektetőtől ezt a jogot elvonjuk és kártérítésre kötelezzük őket.

10.
Nemzetgazdaságunk önálló és szabad érdekérvényesítése érdekében megkülönböztetett állami támogatást nyújtunk Gróf Spanyol Zoltán, Vízmotor projektjéhez, a biodízel program országos lefedettségéhez, a korszerű szélmalmok telepítéséhez és a gyógyturizmus feltétel nélküli kiszolgálásához.

11.
Teljes erőbedobással azon vagyunk és érvényt is szerzünk ezen követelésünknek, hogy minden műsorszolgáltató 90%-ban a magyar kultúra feneketlen kincseiből merítsen és azt sugározza szerte széjjel, szívfeszítő büszkeséggel a nagyvilágba.
Aki erre pedig nem lesz hajlandó, annak eddig tartott a szabadfertő.

12.
Törvénybe iktatva mentesítünk minden magyar embert a magyar földet valaha leigázó és jelen megszállóinak áruló politikájának és meghamisított történelmünk hazugságainak
lelki terhei alól!
Miközben mindennemű gyalázatos, a vadidegen hatalmak felé mindenáron történő megalkuvásunkat, görcsös megfelelni akarásunkat jogrendbe foglalt törvényt és paragrafust semmissé nyilvánítunk.
…míg ezen paragrafusok alkotóit, fenntartóit és haszonélvezőit börtönbe vetjük!

13.
A mindenkori Magyarország adóterhét pedig 13%-ban állapítjuk meg, ami minden Magyarországon dolgozó embernek, kötelező érvényűen fizetendő, de egyetlen tehertétele.
Ezen fizetés alól kétszeri túlkapás vagy elhallgatás esetén azonnali vagyonelkobzás jár, ami a Magyar államkincstárat fogja gazdagítani.
Viszont a mindenkori Magyar Államkincstárnak elsődleges kötelessége bevételeiről és kiadásairól negyedévenként! számadást adni állampolgárainak – a rossz és nemzetellenes gazdálkodás azonnali „fejvesztéssel” járó terheinek és következményeinek ismeretében!

...hogy tudd: www.palostrend.hu

PÁLOS-TREND · http://www.palostrend.hu 2008.09.21. 20:32:57

DEMOKRATIKUS CHARTHATALOMMAL a MAGYAR NEMZET ELLEN!


Áldás és béke mindannyijónkra.
Újrafújták a demokratikus chartát. Jó hír, hogy nincsenek köztük magyarok!
Amúgy az elmúlt hetek tömeghisztéria keltésében olyan piti ügynökökkel játszatják a főbb szerepeket, akik "imamalommal" is képtelenek
magyar szavak mondatokba fűzésére, ellenben héberül írják a jelentésüket.
Az egykori kommunista gyűjtőpárt oszlásnak indult hullái úgy akarják kitáncoltatni a vallatólámpák fénycsóvája mögül a cionista
vérrontó vérontókat, hogy ÁT "keresztelik" tömeggyilkosaink jól működő érdekszövetségeit és retkes klubjait.
Politikus skizofrénjeink örökös névváltoztatásaikkal ilyetén igyekeznek a komposztálóban felül maradni, hogy nekünk továbbra is az aranyfogaikkal
lerágott kukoricacsumájukat vethessék eledelül és kéjhabagérként...
Ez meg főként a MAGUNKFAJTÁNAK izgatott cicibibe, minekután jó hatvan éve csak lófarokkal basztatnak.

Azt, hogy most ősszel már megint a MOSZAD aljas pribékjei és felbújtottjai piszkálják a NAP NÉPÉNEK tűrés pálcáját, EVIDENS.
1989-ben sem volt ez másképpen, amikor rózsás csókok helyett a rózsadombi paktum mutánsai születtek a színlelt nemzeti
orgazmushoz, amit rendszerváltásnak adtak be orálisan, ugyanezen demokratikus "DROGDÍLEREK!".
Úgyhogy immunitásunk már-már határtalan!
Most már vígan ki is röhöghetjük őket mert párttagjaik úgy kacsintgatnak rémületükben, mint cigány lopta szemaforok a méhtelep
sarkában.
Púposkodnak. Tömörülnek. Vonulnak. Már nem csak melegben, mert...
...mert úgy kell időre, egy-kettőre kisikálniuk atilláinkból, bocskaijainkból, díszmagyarjainkból a vérfoltokat, hogy az össznépi EUfóriában
makulátlanul (feledtetve a 30 ezer milliárdos állami adósságot!) tudjanak továbbra is PORT HINTENI.
De, ha tánc, akkor legyen tánc! - s két elcsalt választás között még egy viccet is súgjunk hatalmas füleikbe:

"Brüsszelben tárgyalnak az úniós tagállamok a cionisták által eladósított Magyarország sorsáról.
A tárgyalás közben jelentkezik a magyar hazafi, hogy szólni kíván.
- Én csak azt akarom mondani, hogy amikor hadoszlopaink megállították a tatár hordát a Kárpát-medencében,
az éjszaka leple alatt ellopták a közelben tartózkodó felmentő seregek német, olasz, spanyol, francia, osztrák és
"izmaelita" éllovas katonái a gyermekeinket, lovainkat és az aranyainkat.

A többi ország EU képviselői nem is igazán értik, hogy, hogy kerül ez a téma ide.
Kérdi is az elnök, hogy szeretné-e a magyar, ha a hozzászólását jegyzőkönyvbe vennék e?!
-Áh, nem kell. Csak úgy mondtam. Kikivánkozott belőlem...

A tárgyalás folytatódik.
Megint szólni kíván a magyar:
- Én csak azt akarom mondani, hogy amikor hadoszlopaink megállították a tatár hordát a Kárpát-medencében,
az éjszaka leple alatt ellopták a közelben tartózkodó felmentő seregek német, olasz, spanyol, francia, osztrák és
"izmaelita" éllovas katonái a gyermekeinket, lovainkat és az aranyainkat.

Megint kérdik, hogy jegyzőkönyvbe akarja- e vetetni? Mondja:
-Nem kell. Csak kötelességemnek éreztem megemlíteni...

tárgyalás szintúgy folytatódik, a magyar ismételten szólásra kér engedélyt:
- Én csak azt akarom mondani, hogy amikor hadoszlopaink megállították a tatár hordát a Kárpát-medencében,
az éjszaka leple alatt ellopták a közelben tartózkodó felmentő seregek német, olasz, spanyol, francia, osztrák és
"izmaelita" éllovas katonái a gyermekeinket, lovainkat és az aranyainkat.

A német, az olasz, a spanyol, a francia, az osztrák és az izmaelita küldöttek tobzódva fakadnak ki mindnyájan:
-...de hiszen, akkor mi ott sem voltunk!!!

Mire a magyar:
- Na, ezt vegyék jegyzőkönyvbe...:))

PálosTrend · https://rothschild.blog.hu/api/trackback/id/16174858 2020.10.08. 13:01:27

BRUTÁLIS ÁLLAMCSŐD ORBÁNIÁBAN/MAGYARMATON!!!
EGEKBEN SZÁRNYAL az ún. „MAGYARORSZÁG” ÁLLAMADÓSSÁGA!!!
ORBÁN VIKTOR DEVIZA-KUPEC és MATOLCSY GYÖRGY SPEKULÁNS-KINCSTÁRNOK RABOLJA KI A MAGYAROKAT...- MERT A KARVALYTŐKE KOMORNYIKJAI‼️‼️‼️