A HírTV tönkreteszi az SZDSZ-t?

 2008.02.09. 18:42
A napokban a nyilvánosság elé került egy jókora anyag arról, hogy valójában hogyan lett pártelnök Kóka János az SZDSZ-ben. A HírTV tegnap esti Célpont című műsora vette kamerára a leleplezést. A műsorban több olyan SZDSZ-es nyilatkozott, akik anno valójában nem is voltak küldöttek, mégis szavazhattak. Kifejezetten ez a Borsod megyei küldöttek esetében fodult elő. Akit érdekel a téma, annak itt a link.

Viszont amit ma találtam az SZDSZ honlapján (igen, néha vagyok olyan mazo), az felháborított:

"Az SZDSZ választásait külön bizottság felügyeli, a panaszok és kifogások elbírálása a Jószolgálati és Etikai Bizottság feladata. Ez a testület sem a választás során, sem a kifogások benyújtására nyitva álló, 30 napos határidő alatt nem állapított meg szabálysértést.
A HírTv Célpont című műsorában megfogalmazott hazugságok miatt az SZDSZ sajtóhelyreigazítást kér, ennek elmaradása esetén bírósághoz fordul. Az azonban tagadhatatlan: nyolc hónappal a Jószolgálati és Etikai Bizottsághoz benyújtandó panaszok határideje után, egy népszavazási kampány közepén, a Fidesz kampánytelevíziójában arc nélkül hazudozók nem az SZDSZ érdekében, hanem a liberális párt tönkretételért dolgoznak."


Tehát ezek szerint a hülyesgnek tényleg nincs határa. Ha az SZDSZ választásait külön bizottság felügyeli, amit gondolom az SZDSZ ügyvivői szavaznak meg, mint minden normális szervezetben, akkor nem történhet az, hogyha csalás van, akkor arról inkább csendben maradunk, van épp elég bajunk így is!? Nyilván nem állapított meg semmit, óriási hír, az SZDSZ mindig is fedhetetlen volt...

Az arc nélkül hazudozók, írja a közlemény. Állítom, nagyobb pofátlanság arccal, vastag bőrrel hazudozni az embereknek, de hát kinek a pap, kinek a papné, ugye...

És a legmókásabb: "...a liberális párt tönkretételéért dolgoznak." Gyakorlatilag nem is emlékszem ennél nevetségesebb mondatra az SZDSZ történetében (ha van, aki igen, könöyrögöm írja meg!). Hogyha valaki tönkretette ezt a nagymúltú és valamikor szépreményű pártot, akkor az szerintem nem más, mint a jelenlegi pártelnök, Kóka János. Először tükör, aztán kifele mutogatás. Szerintem...

Tehát felteszem a kérdést: tényleg a Hír TV tenné tönkre az SZDSZ-t?

Címkék: politika kóka szdsz pofátlanság hirtv

A bejegyzés trackback címe:

https://railadam.blog.hu/api/trackback/id/tr27332657

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Turmeric Cucumin 2019.02.25. 15:19:06

Önszeretet és önelfogadás - Gyökerek és Szárnyak

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TP 2008.02.09. 19:20:15

Hehe!

Anno Sólyom László megválasztásáról nem készített a Hír Tv riportfilmet... pedig érdemes lett volna arról is. Kedves FIDESZ-es honatyák hogy leskelődtek, hogy melyikük, hogy szavaz az egyébként titkos szavazáson, illetve hogy rögzítették a szavazókat digitális kamerával...

Ennyit a "kiegyensúlyozott" Hír Tv-ről, meg a két oldal közti morális különbségről...

Kiss Attila 2008.02.15. 16:59:04

Csak, hogy legyen hiteles forrás is.

1;Kóka nem 2 db szavazattal nyert!!! ( Állítólag egy házaspár nevében szavaztak mások. )
2;Az hogy valaki felvesz egy szavazó lapot, még nem garantál semmit, hiszen a szavazás egy rendes szavazó fülkében történik, ahol mindenki oda tesz X-et ahová akar.
3;Köteles úr személyes ellentétben áll és állt T asztalos Ildikóval, mert a kocsmából gyűjtögetett tagokkal akart megbuktatni egy legitim megyei vezetést.
4;Köteles nem állt személyes kapcsolatban Kókával, mert ha ez így lett volna nekem tudnom kellet volna róla, hiszen János közvetlen kampánystábjának a tagja voltam (Ha nem hiszed nézd meg a 2008.02.15-i Népszabadság második oldalát.)
5;T Asztalos a mai napig stabil Fodor támogató.
Üdv: Kiss Attila