Bye-bye pláza...

 2008.02.22. 11:59
"Az orosházi testületi ülésen lekerült napirendről a belvárosba tervezett pláza ügye. A képviselők időcsúszásra és előkészítetlenségre hivatkoztak. AZ ülésen jelen volt Kroll Miklós, a Thomson and White képviselője, aki többször felszólalt az ülésen. Kifejtette: nagyjából hatmilliárdot költenének el a városban. Továbbá sajnálatát fejezte ki, hogy nem sikerült döntést hozni és kérte a testületet, hogy amikor megegyeztek és végleges döntés születne, akkor tartsanak ebben a témában ülést. Amire szívesen eljön - tette hozzá.

Fideszes és szocialista képviselők is többször hangoztatták Németh Béla, polgármester felelősségét ebben az ügyben, neki tulajdonították a csúszások okát a két éve tartó egyeztetések miatt.
" - idézek a hir6.hu-tól.

Ennyi meg egy bambi, egy időre el lehet felejteni a plázát. Egy időre maradhat mindenki szemében ott a helyén az a bizonyos szálka: Alföld Szálló. Ami rohad. Kegyetlenül rohad. De hát hadd rohadjon tovább, egyszer majd csak összedől, az lesz aztán a városkép...

A Fideszes és szocialista képviselőktől szeretném megkérdezni, hogy miért Németh Bélát teszik emiatt felelőssé? Nem volt senki az önkormányzatban, aki ezzel a projekttel foglalkozzon, előkészítsen, hatástanulmányt gyártson? Ahogy 2 évig gyönyörűen próbálták titkolni (kisebb-nagyobb sikerrel), hogy épülne egy pláza a városban, ugyanúgy most is megpróbálják eltitkolni annak a személynek a nevét, aki ezért felelős lenne. Hacsak nem annyira hatékonytalanul működnek, hogy egy ekkora beruházás élére nem választanak meg valamiféle korrdintátort.

Úgy gondolom nem Németh Béla polgármestert kell felelősségre vonni, hanem Önöket mind, az egész testületet. Nem csak egy polgármester felel egy beruházásért, hanem azok is, akik anno tárgyaltak a Thomson & White képviselőivel, és végül megállapodást kötöttek arról, hogy jöhetnek. De azt a delegációt pedig jóvá kellett valahogy hagyni a testületnek.
Érdemes lenne leírni majd az Orosházi Életbe, hogy hogyan is zajlottak ezek a dolgok a háttérben, mert nekem túlságosan bűzlik az, hogyha fideszes és szoci együtt küldi el melegebb éghajlatra a polgármestert.

Várom a cikket az újságban! Illetve sok polgártársammal együtt a beruházás minél előbbi megkezdését!

Címkék: politika mszp fidesz pláza németh béla oroshaza

A bejegyzés trackback címe:

https://railadam.blog.hu/api/trackback/id/tr73349683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ronix 2008.02.22. 16:52:43

Balfék (és jobbfék csak hogy párttatlanok legyünk) társaság az egész.
6 milliárdos beruházást így elk..ni, nem csodálkoznék, ha a beruházó hagyná a szarba az egészet.
Balfaszok!