Megorroltak rám

 2008.04.04. 18:51
Meguntam a várakozást. Nemrégiben írtam meg a Furcsa szerda címet viselő bejegyzést itt, amiben hét (7) kérdést fogalmaztam meg az ifjúságpolitikai koncepcióval kapcsolatban, melyet kifejezetten Csizmadia Gergelynek, az orosházi Fidelitas elnökének tettem fel. Ezeket a kérdéseket elektronikus úton is eljuttattam Neki, igaz nem hivatalos formában, mivel ismerjük egymást, ezért az iwiw-re szorítkoztam.

Hála ennek a rendszernek, látható, hogy az üzenetet elovlasták-e, illetve hogy törölték-e személyes postafiókjukból. Csizmadia Gergely a kérdéseket nagy valószínűséggel elolvasta, ugyanis az iwiw rendszere ezt jelzi. Választ viszont nem kaptam. Újabb kérdésem: miért?

A cikk megírása utáni napon kaptam egy telefont. Egy kedves ismerősöm volt az, és azt mesélte el nekem, hogy a bejegyzés miatt megorrolt rám a helyi Fidesz. Könnyeket igaz nem fogok hullajtani emiatt, ellenben úgy érzem, a városnak, legalábbis akik elolvassák ezeket a bejegyzéseket, joguk van ahhoz, hogy ismerjék az objektív valóságot. Mint ahogy joguk van tudni, hogy a fiatalokat ki s hogyan próbálja meg befolyásolni politikailag.

Nos, hát adódott az említett cikkben vázolt paradoxon, amire én rá mertem kérdezni az érintettnél. Erre pedig megorrol rám a Fidesz. Önökre meg kedves képviselő Urak, lassan a fél város megorrol, mert csak. Csak figyelni kell a hangokra, a mondatokra, ilyen egyszerű.
Önök kb. olyan gyönyörűen el...ták, mint anno politikai riválisuk vezetője.

Több jobboldali ismerősöm, barátom egyetért abban, hogy az otthoni "jobboldal" nem más, mint egy sánta kacsa - most ez divatos kifejezés. Vajon miért lehet az, hogy a jobboldali érzelmű emberek is azt mondják a helyi Fideszre, hogy nulla? Az MDF-ről meg nem is beszélve...

Eme aprócska kitérő után még egy aprócska dolog, ami megmutatja, hogy mennyire orrolt meg rám a Fidesz. Egyik nap arra ébredtem, hogy az iwiwen Molnár Béla alpolgármester úrtól, a helyi Fidesz vezetőjétől kaptam egy üzenetet, miszerint szívesen elmesélne nekem dolgokat. Ez akkoriban történt, amikor nagyon kicsúcsosodott a polgármester és a Fidesz közötti ellentét, én pedig merészelni írtam erről. Több üzenetet is váltottunk, még egy személyes beszélgetés is tervben volt, ami végül azért nem jött össze, mert alpolgármester úrnak tárgyalnia kellett a vízdíjakról. Természetesen nem vetettem meg ezért, mert hát csak a város miatt marad el a találkozónk, abszolúte nem bántam, mert ez így korrekt. És jött az ominózus bejegyzés, miután megorroltak rám a fideszesek.
Írtam egy üzenetet alpolgármester úrnak, hogy amennyiben lehetséges - mert hát az volt a nyilatkozata alapján -, akkor szeretném megnézni az elfogadott és az eredeti költségvetési tervezetet összehasonlítás céljából. Hála ismét ennek a "kitűnő" rendszernek, sajnálattal konstatáltam, hogy az üzenetet az elolvasás után viszontválasz nélkül törölte Molnár úr. Tehát ennyire haragudtak meg rám, hogy a nyilvános adatszolgáltatást kvézi-megtagadták tőlem.

De nem teszek le tervemről, mindenképpen szeretném összehasonlítani a két tervezetet. NagyEra, ismert orosházi bloggernek hála közelebb kerültem a dolog jogszabályi hátteréhez, így hát a jegyző várhat rám, és izzíthatja a fénymásológépet, én még ki is fizetem a költségeket, ha kell...

Úgyhogy én azt hiszem, a Fidesz otthon elvesztett egy voksot...

Címkék: politika fidesz orosháza molnár béla csizmadia gergely

A bejegyzés trackback címe:

https://railadam.blog.hu/api/trackback/id/tr81411455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.