Mire kell ébrednem? Na mire? Arra, hogy Molnár Béla orosházi alpolgármester Úr gyaláz, sároz. Nem kicsit, nagyon. Nagy nyilvánosság előtt. A hir6.hu egyik hírének 44. kommentje:

Dobroczki Ádámnak!

Kedves Ádám!
1., A költségvetési verziók még mindig itt vannak a polcomon, de azt nem várhatod el tőlem, hogy a helyedbe vigyem. Jelentkezz be, várlak!
2., Annak ellenére tartom a szavam, hogy te folyamatosan félrevezeted a közvéleményt, önmagad más színben tünteted fel, mint ami vagy. Tudomásom szerint a Fidelitas orosházi szervezete fegyelmi eljárást folytat ellened. Minősíthetetlen hangon nyilatkoztál a társaidról, csak azért, mert nem téged választottak vezetőnek. Fidesz elnökként, megismerve eddigi munkásságodat, azt tudom mondani, szerencsére... Furcsa párhuzamokat látok N.B. és közötted...
3., Láttam pár fényképet, amint sörrel a kezedben röhögve fényképezed egy emlékmű rongálóit... Korrekt viselkedés egy politológus hallgatótól.

Gondolom, ezek után azt fogod mondani, hogy te is áldozat vagy, mint N.B. Csapat és megfelelő elfogadottság nélkül nem vezető a vezető. Ezt gondolom leszögezhetjük.
No, hát engem sem kell félteni, megírtam a reagálást:


Molnár Bélának!

Kedves Béla!
1. A költségvetési verziókért, biztosíthatlak, be fogok menni. Be fogok jelentkezni, várhatsz!

2. Az a kérdésem, hogy mivel vezetem félre a közvéleményt. Szeretném tudni, hogy szerintem én milyen vagyok, és hogy milyen színben tüntetem fel magam. Csak, hogy én is tudomást szerezzek róla. Tudomásom szerint az Orosházi Fidelitas nem folytat ellenem semmiféle eljárást (legfeljebb ETIKAI eljárást, és nem fegyelmit), mivel erről nem kaptam semmiféle értesítőt. Jelenlegi státuszomat úgy lehetne megfogalmazni, hogy passzív rendes tag, mivel ki nem léptem, kizárásról papírt nem kaptam. Amint ezt megkapom, arról tudni fog mindenki, erről biztosíthatlak. Na meg sok egyéb másról is, de az még a jövő zenéje. Azt, hogy mit nyilatkoztam minősíthetetlen hangon, azt bárki ELOLVASHATJA, mivel nem mondtam, hanem ÍRTAM, ahogy azt teszem már 2007. július 29-e óta. Az, hogyha leírom valamiről a véleményemet, és ez valakinek nem tetszik, kizárással fenyegetnek, hát tessék, lehet csináni, különösképpen nem zavar. Párhuzamokat lehet keresni, találni végképp, én is látok emeberek között párhuzamokat nem egyet...

3. Nem tudom, hány képet láthattál kedves Béla, mert én egyről tudok, amikor egy emlékmű rongálásánál jelen voltam. Csak hogy tisztába tegyük: ez 2006. szeptember 17-e(?) volt Budapesten, amikor lezajlott a "TV-ostrom". Ekkor verték le huligánok a Szabadság téri szovjet emlékműről a címert. Pár barátommal voltunk a környéken. Javaslom a képet pontosabb áttanulmányozásra (a Magyar Nemzetben fellelhető, de ha gondolod, elküldhetem Neked is, mivel megvan), mivel az egyik kezemben fényképező van, a másikban pedig a nagy semmi. Nem mint rongáló, azt támogató ember voltam ott, hanem csupán fényképezni akartam az eseményeket, mivel ez nem egy hétköznapi dolog (be is került a Wikipedia-ba), egyfajta történelmi esemény is. Úgyhogy szerintem igenis korrekt viselkedés egy egyetemi hallgatótól, hogyha megörökíti azt, ami kvázi történelemnek számít. A képet még egyszer mondom, nézd meg jól, vedd fel a szemüveged, bízom benne, hogy Neked is feltűnik, hogy melyik kezemben mi van.

4. Nem érzem magam áldozatnak, azt leszámítva, hogy itt most engem nagyon besároztál javarészt hamis vádakkal, találgatásokkal. De hát most mondjam azt, hogy nem vártam mást?

5. Még aprócska visszatérés a Fidelitas-hoz: nagyon nem izgat, hogy nem lettem elnök (alelnök lettem, de hát bizonyára ezt Te tudod). Ha akartam volna, megkapom a jelölést, de nem kaptam jelölést. Ha kaptam volna, akkor is visszautasítottam volna, de hát ezt is biztosan jobban tudod, mert az aktuális elnök nyilván korrekt információkkal látott el. Csak azt nem tudom, hogy éppen részeg volt-e vagy józan...

Na ezen gondolkodjon el a helyi Fidesz- vezetője, kedves Molnár Béla Úr!
Higyje el, én azt képvislem, ami vagyok, bár a helyi Fidesznél ezt nem csak én, hanem egyre többen nem látják. Ezt gondolom leszögezhetjük!

Üdv:Köszönöm a kellemes ébresztést!

Címkék: politika fidesz orosháza elkúrtad molnár béla

A bejegyzés trackback címe:

https://railadam.blog.hu/api/trackback/id/tr34416549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Figyelő 2008.04.08. 16:35:09

Dobroczki Ádám [Béla] | 2006. szeptember 19., 03:24 | 1772.

"Na gyerekek! Bevettük az MTV-székházat! Végre valahára lehet Magyarországnak szabad sajtója! Nemzeti sajtója! A forradalom elkezdődött! Rendőrautók égtek, a szovjet elesett katonák emlékművéről eltávolítottuk a régi szovjet-magyar címert! ELŐRE MAGYAROK!
És ez még csak a kezdet... "

Majd a szép fordulat:

Dobroczki Ádám [Béla] | 2006. szeptember 19., 13:22 | 1804.

"Kedves ellenem felszólalók!
Szeretnék tisztázni 1-2 dolgot! Én személy szerint nem mentem be a székházba, nem gyújtottam fel rendőrautót, nem vettem el a tűzoltóktól a tömlőt, nem vandálkodtam. A hozzászólásom szimplán tudósító jellegű volt. Minden eseménynek csak szemtanúja voltam, nem aktív résztettese...
Az MTV-székházba való behatolásnak mostanáig sem látom értelmét, nem láttam benne a rációt!"

No komment!

midrovertalt 2008.04.08. 16:41:58

Kedves Figyelő!

Örülök, hogy az iwiw-es kiírásokból szemezgettél, és utána néztél alaposan a dolgoknak. Mi a célod ezzel? Besározni, megalázni, gyalázkodni? Úgy gondolod, hogy én aznap bementem a székházba, gyújtogattam, ütöttem rendőrt? Mert ha igen, akkor gyorsan állj elő a bizonyítékokkal!

Tudod, aznap, amikor ezek a dolgok történtek, volt egy kialakult közvélekedés, gondolatmechanizmus, ami alapján született az első írás az iwiw-en. Sok ilyen megszólalás született aznap olyanoktól, akikről nem is gondolná az ember. Többek között én is ilyen vagyok...

Lehet rágalmazni, besározni, mindent lehet, de csak egy bizonyos határig...

Üdv

Átrium 2008.04.08. 20:44:05

"Tudod, aznap, amikor ezek a dolgok történtek, volt egy kialakult közvélekedés, gondolatmechanizmus, ami alapján született az első írás az iwiw-en. Sok ilyen megszólalás született aznap olyanoktól, akikről nem is gondolná az ember. "
Hát Ádámka ezt nem is magyarázhattad volna szánalmasabban! Ott voltál és a kép ami készült Rólad egy olyan bizonyíték amivel már véleményem szerint nem vagy méltó pl. arra, hogy politológus legyél. Gyakorlatilag fél nap elteltével változtattál a véleményeden..Ez a blog is egy vicc amit senki nem vesz komolyan. Állíthatnál már magadon egy pár fokot, mert erre senki sem kíváncsi!

midrovertalt 2008.04.08. 21:00:16

Kedves Átrium!

Az a kép mire bizonyíték? Arra hogy fotóztam valami olyat, ami nem mindennapi? Ha Neked az bizonyítk valamire is...

Az hogy kint vagyok tüntetni valahol MAGÁNEMBERKÉNT, az nem jelenti azt, hogy nem lehetek majd valamikor politológus. Ha tudnád, hány politológus-hallgató társam volt kint... Ledöbbennél.

Az, hogy minősíted a blogot, véleménynek tekintem. Itt is azt tudom mondani, amit korábban is. Ha szerinted vicc, akkor nyilván állandó olvasója vagy, amit köszönök szépen.

És az, hogy senki sem veszi komolyan. Ilyenkor mondom azt, hogy nem kellene minden Olvasó nevében nyilatkozni. Szerintem ehhez nincs jogod.

Merre állítsak pár fokot? Várom a választ!

Üdv

Átrium 2008.04.08. 22:55:55

Ádámka!
Azért írtam ,hogy vedd magad észre.
Ez a blog egy közhelyekkel teli semmi. Egy értelmes megmozdulás benne a Németh Béla riporton kívül. Egyébként egy fröcsögő, másokat kritizáló, értéket közvetíteni nem akaró sz.r. (elnézést a vulgaritásomért a többi olvasótól de ez a véleményem)
Kritizálsz itt mindenkit csak ha egy kicsit magadba nézelnél rájönnél arra, hogy Te sem vagy különb senkinél. Ugyanolyan ember vagy mint a többi,csak próbálsz itt úgy viselkedni mint valami kiskirály.
Én azt ajánlom, hogy tanuljál még egy kicsit, vezessél naplót, és hagyd azokat írni ilyen témában akik értenek hozzá, mert Te egyenlőre egy kis paprikajancsi vagy.
(a többikenek jegyzem meg,hogy ere ez lesz a válasz:
"Kedves Átrium! Ez is egy vélemény..." pff SZÁNALMAS!!!

midrovertalt 2008.04.09. 10:43:11

Hát észrevenni magam nem EGY KOMMENT miatt fogom, ha nem haragszol...

Egyébként lereagálni már nem tudlak, egyrészt mert nincs hozzá akaratom, sem időm. Az hogy trágárkodsz itt, feljogosítana arra, hogy moderáljalak, de nem teszem meg, csak hogy lássa 1-2 Olvasó, hogy mi is a szánalmas.

Kiskirályként az viselkedik, aki a másikat el akarja nyomni, holott nagyon jól tudja, hogy semmi joga hozzá. Nevezzük inkább "kiszsarnok"-nak?

Na innentől nem reagálok Rád...

Üdv

énkérekelnézést 2008.04.09. 19:19:15

Már ne is haragudj Ádám, de szerintem nem EGY komment alapján kéne észrevenned magad, hanem az összes alapján. Mert majdnem mind arról szól, hogy vedd észre magad, mert szánalmas vagy! Ez a többség véleménye, csak TE képtelen vagy arra, hogy ha belenézel a tükörbe, akkor ne egy csillogó elmét láss, hanem CSAK magadat! Lehet kicsit le kéne takarítani azt a tükröt... Inkább csak ülj le és gondolkodj egy kicsit, hogy miért tart mindenki szánalmasnak. Lehet, hogy közelebb kerülnél önmagadhoz és az igazsághoz... talán...
Mellesleg, ha erre is azt írod, hogy legalább van olvasója a blogodnak, arra csak azt tudom mondani, hogy a blogod minősége felér egy Mónika-showval és az ember maximum röhögni járhat ide. A kommenteket szoktam elolvasni, mert kíváncsi vagyok, hogy mikor veszed végre észre magad!

Átrium 2008.04.09. 19:56:15

Tessék csak tessék :)
Mondom én Ádámka, hogy nem egy ember véleménye ez!
Nem kell,hogy reagálj, mert nem vagyok Rád kíváncsi, csak azért írtam be a véleményem,mert tudom,hogy kb. 5percenként azt lesed mikor kiből mit vált ki ez az általad valamire tartott közhelydomb.
Megint csak azt tanácsolom amit már korábban tanulj ttanulj és utána írjál és akkor is csak egy fehér papírra az hátha elbírja ;)