Hol a sör?

 2008.04.08. 21:38
A mai nap megkaptam az előző bejegyzés egyik főszereplőjétől (nem magamtól), hogy egy emlékmű megrongálásánál jelen voltam, és ott sörözgetve, kvázi mámoros állapotban(?) vigyorogtam mint a tejbetök. Mámoros állapotban éppen nem voltam akkor, de ahogy azt barátaim is állítani tudják, valóban megittunk egy-két sört egy kellemes beszélgetés mellett aznap este.

No, de ami fontosabb. Megtaláltam a képet, amiről Molnár Béla alpolgármester úr írt. Tessék:


Akárhogy is nézem, én a következőket látom: a kezemben van egy fényképezőgép, a nyakamban egy nemzeti színű zászló, és lóg a táskám a nyakamban bónuszban, ugyanis futva siettem az emlékműhöz, hogy örökítsem az eseményeket. Az pedig, hogy vigyorgok... Nem fogok sírni ezért az emlékműért, az biztos. Voltak idők, amikor szebb napokat is megélt a Szabadság tér. Amikor nem állt ott 40 évnyi elnyomás emléke. Elnyomásról emlékmű a Szabadság téren. Érezzük?

Elindítok egy játékot. Aki megtalálja a kezemben a sört, az egy rekeszt kap cserébe. És aki megtalálja a sört a kezemben, kérem, az egyúttal küldje el az 1092 Budapest, Ráday utca 43-45. számra a 113. szobába, mert szívesen elfogyasztanám. Köszönöm!

És egyébként úgy nem mellékesen a mai naphoz. Kedves Fideszes/Fidelitasos "Barátaim"!
Nem nagyon értem, hogy mire volt jó a mai politikai össztűz. Amennyiben elhallgattatás lett volna a célja, el kell hogy keserítsem Önöket, nem érték el céljukat.

Szovjet emlékmű még egy kicsikét. Mivel annyira unalmas, ciki, és vicc a blog, hogy a nap folyamán elhangzott egy olvasói kérdés is, csak hát nem kommentben... A kérdés így szól: Molnár Béláék most miért féltik annyira a szovjet emlékművet? Az Olvasó érdeklődve várja a választ!

És még valami a végére. A Fidesz prominensei nem egyszer tiltakoztak szóban, írásban a Gyurcsány-kormány ellen akkoriban (ugye, akkor szivárgott ki a híres őszödi beszéd). Többen hívtak fel engem akkoriban a Fidelitasból, hogy mi lesz éppen aznap. Mindig azt mondtam, hogy vagy balhé vagy semmi. És rendre azt mondták páran a telefonba, hogy megyünk mi is, megyünk mi is. Nem jöttek. Miért nem? Millió indok volt. Nem randalírozni, hanem kiállni olyan jogokért, amit a kormány több ízben elvett az ország polgáraitól. Ezért jöttek volna fel Orosházáról Pestre. És én ezért is mentem ki.

Aki azt állítja, hogy rongáltam, törtem-zúztam, rendőrt vertem, emlékművet bontottam(!), az egyrészt nem normális, mivel nincs hozzá olyan testalkatom (bár dolgozok az ügyön...), márészt pedig hazudik. Ezennel kérem, ne sértegessenek tovább, és ne vádaskodjanak!

Tudom, közhely, de Bibó István híres mondatát kell ismét idéznem: "Demokratának lenni mindenekelõtt annyit tesz, mint nem félni." Ennek szellemében írok tovább. Bármennyire is nem tetszik egyeseknek...

Címkék: politika fidesz orosháza elkúrtad molnár béla

A bejegyzés trackback címe:

https://railadam.blog.hu/api/trackback/id/tr53417519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reni 2008.04.09. 19:59:25

Ádám!
Magyarázkodásnak gyengére sikerült.
Hagyd ezt a blog dolgot(NEM megy) csatlakozom a többiekhez!
Reni

Niki! 2008.04.09. 22:32:33

"mivel nincs hozzá olyan testalkatom (bár dolgozok az ügyön...)"
áháháháháháháháhá!!!!
Hallod Reni majd megnézzük ha már kész van az ügy ;) Bár a fején ez mit sem változtat.
Igazatok volt, ez a blog jobb mint egy kabarééééé hehejjj :))

Átrium 2008.04.09. 23:17:23

:))))))))))))))))

sdavid 2008.04.10. 20:41:55

Én már megvertem Ádámot
üdv: "A Sors" :D

Átrium 2008.04.11. 11:00:37

:))))))))))))))

piton 2008.04.17. 20:07:05

Ne foglalkozz ezekkel a marhákkal Ádám, csak szájban nagyok, teli vannak kisebbségi komplexussal, és úgy próbálnak imponálni maguknak, hogy a náluk különb embereket fikázzák. Jobb is , hogy kiléptél a fidelitasból, csak lejárattad volna magad velük.

midrovertalt 2008.04.17. 22:21:48

Sajnos ez egy nagyon gyenge montázs, a pályázatból ki kell zárnom az illetőt... ;)