BKV-sztrájk után jöjjön egy orosházi téma ismét. Kérem a mocskolódókat, hogy előre gyártsák le kommentjeiket, mert megint nem fog tetszeni szerintem, amit írok, de hát a vélemény szabad, vitatkozni pedig érdemes. No térjünk is rá a lényegre...

...ami gyakorlatilag nem más, mint a városvezetők fizetése. Volt egy április 18., mely nap során volt egy testületi ülés, melyen volt számos napirendi pont, köztük lényeges és kevésbé lényeges, mondhatni "kitérdekel?"-téma... De ami kicsapta a biztosítékot, az a következő. Ezek a jóemberek a testületi ülésen arról kezdtek el vitázni, hogy mennyi legyen a polgármester és az alpolgármester fizetése. Tyű, de ideges is lettem...
Törvény írja elő a képviselők fizetésének mértékét, legalábbis annak az illetményalapját. Ez az alapösszeg 2008. január 1-jén 38.650 forint volt. Ez az összeg kerül aztán felszorzásra, melynek nagyságát mindig a képviselő-testület dönti el. A törvény értelmében az illetményalapot 12,5 - 13,5-szörös szorzók között kell megállapítani.
(forrás: Hir6.hu)

2006-ban, amikor a jelenlegi testület felállt, a következő illetményekben állapodtak meg: Németh Béla polgármester havi 496.800 Ft-ot, Dancsó József és Molnár Béla alpolgármesterek havi 335.500 Ft-ot vihettek haza, míg az azóta már lemondott Dominkó Sándor, társadalmi alpolgármester 175 ezer forintot vághatott zsebre. Valljuk be, nem kevés pénz ez, de ilyen felelősségteljes munkáért korrekt összegnek mondható. Szerintem...
Készült egy előterjesztés: Németh Béla polgármesterként keressen 521.700 Ft-ot, a két alpolgármester pedig 353.400 Ft-ot havonta. Számolva az alapilletménnyel, akkor kijön, hogy a polgármester illetménye pontosan 13,5-os szorzóval van megspékelve, a két alpolgármesteré pedig 9,14-gyel van szorozva. Majd ezt az előterjesztést módosították, és az alábbi összegek kerültek a testület elé: Németh Béla 502.450 Ft, Dancsó József és Molnár Béla pedig 463.800 Ft. Számoljunk: a polgármester szorzója 13-as lett, az alpolgármestereké pedig 12-es. Hogy ez most korrekt-e vagy sem, én nem tudom, nem is akarom eldönteni.

Amit nem értek: miért Zalai Mihály javasolja az előterjesztés módosítását, holott ő a kulturális bizottság feje? Nem a pénzügyi bizottságnak kellene az ilyesmit tárgyalnia? Elvileg közpénzről van szó, vagy mi a fenéről...

Amit korrektnek tartok: Németh Béla javasolta, hogy ne emeljék a fizetését, hanem a különbözetet rakják bele a pályázatokra szánt céltartalékok közé.

Pleskó Pál viszont felemelte a szavát. Mellesleg jogosan. 5%-os közalkalmazotti béremelés van, emiatt kell emelni a városvezetők tiszteletdíját is. Szerintem is eléggé markáns különbség van 1,1% és 38,2% között. Merthogy 1,1%-kal emelkedne a polgármester fizetése, és 38,2%-kal az alpolgármesterek fizetése. Mire föl? Zalai Mihálynak is igaza van abban, hogy 67%-os bérkülönbség is problematikus. De ezt szerintem nem feltétlen úgy kellene komepnzálni, hogy az alpolgármesterek fizetését az egekbe emeljük, hanem csak kicsivel emeljük, és csökkenni fog az a bizonyos 67%. Pofátlanul magas a 38,2%-os béremelés, nem tudom, melyik bérből és fizetésből élő melósnak jár ekkora fizetésemelés.

Úgy néz ki, hogy a politikában mindent lehet. Pofátlanul emelni a saját fizetésemet. Milyen szép is lenne, hogy az Üveggyárban robotoló targoncás is maga határozhatná meg a fizetését... Mondjuk olyannyira, hogy még pont növekedjen munkájának teljesítménye. De hát az már túlságosan is szép lenne, emiatt túlságosan is utópisztikus, ezért hát eme gondolatmenetet rövidre is zárom.

Visszatérve Zalai úr mondataira, miszerint: "Javaslatom szerint a polgármester úr fizetése is emelkedik. Csak azt magyarázza meg nekem valaki, hogy miért kell a polgármester és az alpolgármesterek fizetése között 67 százalék különbségnek lenni. Ennyivel dolgozik többet, jobban a polgármester?" És emellett sajnálja azt is, hogy politikai ügyet csinál Pleskó úr az ügyből. Hát az az utolsó mondat, hogy ki hogyan dolgozik, az is megér egy politikai "támadást". Nem tudom eldönteni pontosan, hogy ki dolgozik kinél jobban, de mindenesetre azt tudom, hogy milyen a munkamorál, a munkához való viszony, illetve hogy ki miért dolgozik. Nem is tudom, bocsánat. Csupán látom.
Az MDF-es képviselők nyilván úgy gondolják, hogy a polgármester fizetése legyen 1 millió forint, mi alpolgármesterek pedig társadalmi munkában dolgozzunk. Nyilván mi is ingyen kapjuk a kenyeret a boltban. (...) Rosszul esett Pleskó képviselő támadása. Jobban tette volna, ha még eltölt egy kis időt Dél-afrikában, amikor hűvösebb idő van, hogy elmúljon a napszúrása. Bejött hozzám egy héttel ezelőtt, és azt mondta, legyünk barátok, szeressük egymást. Ehhez képest most jól megszeretett.
FÚJ! Hatszor ekkora betűkkel. És még sokszor egymás után leírva a Nagykörút aszfaltjára végig. Molnár Béla felszólalását idéztem egyébként. Kifakadásnak nem is rossz, mindenesetre gusztustalan megszólalásként zseniális. És ami tényleg már nem is elborzasztott, hanem mosolyra fakasztott, az ez: Molnár Béla alpolgármester szerint Pleskó Pál azon dolgozik, hogy megossza a közvéleményt a polgármester és az alpolgármester között. Egyelőre még mosolyogok, de ahogy elolvasom még többször, inkább dühös leszek. Kérdem én: kik támadják már hónapok óta a szocikkal karöltve a polgármestert? Szerintem nem Pleskó Pál és csapata, hanem kifejezetten Molnár Béla és a többiek. Hangsúlyozom: karöltve a szocikkal. Olyan tipikus politikai csúsztatás ez, amit nem tudom, ki tud már elviselni, én semmi esetre sem tudom higgadtan olvasni már azokat a cikkeket, amiben Molnár Béla, a Fidesz orosházi elnöke megszólal. Pleskó Pál helyett én szólok vissza:

Jobban tette volna, ha még eltölt egy kis időt Gádoroson, és azokban a cégekben felsővezetőként, ahol volt, van, és talán lesz, hogy elfelejtse politikai ambícióit. Írt nekem hetekkel ezelőtt az iwiwen, és azt mondta, "legyünk barátok, szeressük egymást". Köszönöm NEM!

Molnár Béla személyeskedése után a polgármester megkérte a képviselőket, hogy kerüljék a személyeskedéseket. Mit ad Isten? Ki szól közbe? Persze, hogy Molnár Béla alpolgármester úr. Szerinte semmilyen személyeskedés nem hangzott el. És igenis, jogosan tette Németh Béla azt, hogy elcsenedesítette az alpolgármestert. Van egy bizonyos házirendje az üléseknek, de enélkül is illene tudni, hogy ha valaki beszél, akkor nem beszélünk közbe, hanem megvárjuk, míg végigmondja, amit szeretne. Erre durcás kisgyermekként mit tesz Molnár Béla? Kivonul a teremből. Vonuljon! De ne csak a teremből... Tudják, mire gondolok...

Tehát ha az alpolgármester kivonul, akkor nyilván nincs ott, ergo nem végzi a munkáját. Miről is vitázunk? Felelős(!) vezetők illetményéről? Na ne röhögtessük már egymást. Nincs is ott. Miért kapjon pénzt? Ha nem tetszik, fel lehet állni a székből, és végleg ki lehet vonulni. Gyanítom, hogy nem csak én gondolom ezt, és nem csak az én legfőbb vágyam. Nem gondoltam volna, hogy Orosházán idáig süllyed a Fidesz. Sajnálom!

De legalább nem emelkedett a fizetés. Érjék be ennyivel. Vagy lehet menni tüntetni a magasabb bérekért. Elvégre az infláció nagy, sőt még csökkenni sem akar. Követeljenek reálbéremelést. Azt lehet. Törvény meg van az illetményezésre. Nem tudtak dönteni. Maradjon is így. Szerintem... Mert hát mi sem kapjuk ingyen a kenyeret a boltban.

Utóirat: Boldog Névnapot kívánok Németh Béla polgármester és Molnár Béla alpolgármester uraknak!

Címkék: politika fidesz orosháza molnár béla németh béla

A bejegyzés trackback címe:

https://railadam.blog.hu/api/trackback/id/tr5438703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

embe 2008.04.23. 18:11:24

Kedves Dobroczki Ádámka!

Aranyos rendes fiú vagy. Remélem élvezed, amit csinálsz. És még valami: ne töröld a kommenteket, mert ez így nem fair. Arról írj, miért akartak kicsapni a Fidelitasból és milyen bátran megvédted magad és elveidet. Kiléptél kedves hősünk. Gratulálok!

midrovertalt 2008.04.23. 18:17:39

Mélyen tisztelt Molnár Béla alpolgármester Úr!

Ha kicsit körültekintőbben olvasna az oldalamon, akkor tudhatná, hogy erről már írtam. Kérem, mélyebben tanulmányozza az alábbi linken található bejegyzést, bízom benne, hogy rátalál arra, amiről kommentjében ír:
railadam.blog.hu/2008/04/13/reakcio_a_mocsokra

Köszönöm hozzászólását és Boldog Névnapot kívánok!

embe 2008.04.23. 18:28:18

Kedves Ádámka!

Te, aki életedben még egyetlen percet sem dolgoztál, te éled bele magad a hétköznapi munkásemberek életébe? Vezettél már egyáltalán targoncát, kevertél betont heteken át?
Gondolom matematikát tanultál. Szerinted a 9,1 az a 12,5 és a 13,5 között helyezkedik el?
Egyszer tedd tiszteleted egy testületi ülésen és ne csak a balos hírportálokról tájékozódj! Még egyszer mondom, javaslatom szerint mindenkinek a 9,1 - szeres szorzót javasoltam.
Írd meg légyszíves, mennyit kap az egészségügyi tanácsnok a képviselői fizetésével együttesen, bruttóban. Mit kell ezért tennie?
Szeretném, ha három percen belül leírnád, hogy mi szerepel az alpolgármesteri munkaköri leírásomban, csak azért, hogy lássam, tudod-e mi az alpolgármesteri munka!
És igen, szeretném, ha kinyomoznád, (i)gazság bajnoka, hogy Pleskó felmarta-e a képviselői fizetését, amíg nem tartózkodott az országban, hanem Dél-Afrikában süttete a hasát!
Amikor az MDF-es képviselők és Dominkó alpolgármester úr tavaly kétszer be sem jöttek a testületi ülésre és égtünk jobboldaliak, mint a rongy, akkor nem fájt, hogy kapnak fizetést az MDF-es urak?
Szégyenteljes a kommunikációd, Ádámka!
Kik léptek ki a polgári frakcióból, arany barátja a jobboldalnak? Az MDF-esek. És még nektek áll feljebb? Milyen alapon ítélsz meg olyan embereket, akiknek még a szemébe sem mertél nézni?

midrovertalt 2008.04.23. 18:42:33

Remélem, belefértem a 3 percbe: vonalas infrastruktúra, hulladékgazdálkodás, ezekhez kapcsolódó beruházások. (Direkt ezzel kezdtem, úgyhogy ne kössön bele, kérem, hogy nem 3 perc múlva érkezett a válasz)

Amennyiben valóban, érdekli, hogy Pleskó úr felmarkolta-e a képviselői illetményét, akkor kiderítem, nem kerül sok időbe.

Nekem nem azért fáj, mert valaki fizetést kap. Nekem az fáj, hogy azon veszekednek a testületben, hogy ki mennyit kapjon. Röhejesnek tartom, és fogom is. Valóban, a 9,1% nem esik bele a törvény által előírt intervallumba, odáig jogos is, hogy essen bele. De amilyen helyzetben vagyunk, nem csak az ország, hanem a város is, úgy gondolom elég lett volna mindegyikőjüknek az alapszorzót használni. Bár nyilván nem követi az inflációt, de ne ez legyen most a legfontosabb...

Mint a Hir6.hu-n, ami tudomásom szerint NEM egy balos portál, hanem egy FÜGGETLEN portál, akárcsak a BEOL, írtam, már dolgoztam: Igaz, targoncát MÉG nem vezettem, de pakoltam már be pl. egy fél szállodát. A Gyopár Klub Hotelbe, ha már ennyire, érdeklődő az alpolgármester úr. Úgyhogy, amikor legközelebb ott lesz valami tanácskozás, akkor gondoljanak majd társaimra, és rám, akik behordtuk oda azt a rahedli széket...

Az, hogy kilépett a frakcióból az MDF, alapvetően még nem fest teljes képet a helyzetről. Ugyanis vannak okok is, azok nélkül nincs cselekmény. Szerintem...

Az hogy eddig nem néztem valakinek a szemébe (Önmagára gondol alpolgármester úr?), nem olyan fontos dolog. Ígérem Önnek, amint lehetőségem lesz, el fogok menni egy testületi ülésre, és végig az Ön szemébe fogok nézni. És utána könyörtelenül meg fogom írni a beszámolót az ülésről hitelesen. Ígérem!

Csak tudja nagyon jól, hogy Budapest nincs közel Orosházához sajnos. Itt tanulok, itt fogok hamarosan jó pár vizsgát letenni. Remélem, tényleg eljutok majd egy ülésre. Az eszközöket már izzítom.

Egyéb kérdés??

Jaj, bocsánat, Kalmár úr juttatása. Fogalmam sincs róla. :( Megérdeklődjem??

csalódott 2008.04.23. 18:46:53

Kedves Embe!
Már egy ideje figyelem nyilatkozatait a különböző weblapokon és elkeserítő, hogy milyen képet alakított ki magáról, az orosházi FIDESZ-ről és a városról. Nem ilyen ember kezébe adtuk a város sorsát! Nyilvánosan személyeskedik, rágalmaz, acsarkodik, olyan megnyilvánulásai vannak, amelyek méltatlanok egy városvezetőhöz. Ne a blogokon és fórumokon magyarázza a bizonyítványát, hanem csendben, alázattal dolgozzon a városért. Nem süllyednék olyan mélyre, mint Ön. Jut eszembe: mégiscsak kellene az a diploma, hogy legyen hitele a közéletben. Tudja, egy értelmiségi az mégis csak értelmiségi. Hacsak nem fél disznóért - akarom mondani libáért- kapta a diplomát.
Ui: Azt hiszem, Dominkó úrnak a poros lába nyomába sem léphet. Majd ha letett annyit az asztalra, mint ő, akkor lehet kritizálni. Alapvetően az a baj, hogy nem azonos szocializációs közegből érkeztek. Ön speciel a libaólból...

:-D 2008.04.23. 19:16:10

csalódott: Ez sem volt fizettett írás, ÁÁÁ, egy cseppet sem...

embe 2008.04.23. 19:16:28

Kedves Csalódott Úr! A mókamikiben voltak ilyen álnevek. Ha végigolvasná a saját bejegyzését, rájönne mennyire közel áll ahhoz, amit leírt.
Gőgös és gyáva értelmiségi, aki még a nevét sem meri vállalni. Farizeus, mert ugyanazt teszi, amivel mást vádol.
Szándékosan írok ezeken az általam egyáltalán nem kedvelt fórumokon ilyen stílusban. Bátran teszem, mert azon a tíz emberen kívül senki sem olvassa, mint akik írják... Láthatóan van még összetartó FIDESZ, FIDELITAS csapat, mivel arra kértem őket, hogy csak olvassák azt a sok szennyet, amit felszínre hozok aprócska provokációmmal Önből és a hasonló farizeusokból "csalódott úr" és ne írjanak. Mi szórakozásként tekintünk gyermeteg elképzeléseikre, mivel mindig szabatosan megvilágítják nekünk, mennyire egyszínű, elfogult és gondolattalan világban élnek.
Csak az Önök által kijelölt utat képzelik járhatónak, a FIDESZ semmilyen helyi kérdésben nem lehet azonos állásponton a szocikkal, Önök jogosultak eldönteni, hogy ki a jobboldali és ki nem... Szánalmas játékba kezdtek és eltaktikázták magukat, tisztelt MDF-esek. Névtelenül és arctalanul mernek csak nyilatkozni, mert hamar kiderülne, hogy nem csak a király, de még a jobbágy is meztelen...
Csalódott Úr! Megígérem, ha felfedi ki Ön, állok a rendelkezésére intelligens beszélgetésre is. Csak legalább vennék a fáradtságot, hogy egy kicsit is tájékozódnának azoknál is, akiket oly nagyon gyűlölnek, ismeretlenül. Bár az az érzésem, hogy az összes kommentet 10 ember írja 100 álnéven.
Először aljas módszerekkel provokálnak, majd amikor a másik ezen kiakad, rendre utasítják. Korrekt módszer.

midrovertalt 2008.04.23. 19:22:27

"csalódott" és Molnár Béla úr vitájába nem fogok beleszólni. Viszont szögezzük le, hogy ezt a blogot nem 10 ember olvassa, hanem átlagosan naponta 100-300 ember. Csak úgy gondoltam, megosztom.

A másik az álnév. Egyetértek alpolgármester úrral abban, hogy név nélkül kommentelni nem korrekt dolog, ezért teszem én is minden létező fórumon névvel. "áthatóan van még összetartó FIDESZ, FIDELITAS csapat, mivel arra kértem őket, hogy csak olvassák azt a sok szennyet, amit felszínre hozok aprócska provokációmmal Önből és a hasonló farizeusokból "csalódott úr" és ne írjanak." - ez remélem világossá tette, hogy a múltkori lejáratást a blogon kvázi Ön szervezte. Köszönöm szépen Önnek, és az ÁLNEVESEKnek. Korrekt módszer volt.

D.P. 2008.04.23. 19:42:01

"Mi szórakozásként tekintünk gyermeteg elképzeléseikre, mivel mindig szabatosan megvilágítják nekünk, mennyire egyszínű, elfogult és gondolattalan világban élnek."
Sajnos ez itt a probléma kedves Molnár Béla, hogy Önök jót szórakoznak a polgárok elképzelésein.
A fent idézett mondat miatt szégyellje magát.

D.P. 2008.04.23. 19:57:09

Ja és még egy dolog kedves Molnár Béla. Honnan veszi, hogy gyűlölik Önöket? Az eszébe sem jut, hogy vannak akik nem szeretnének politikai visszarendeződést és esetleg ezért fogalmaznak meg kritikákat. Még olyanok is akik anno Önökre szavaztak, közöttük én is.
Úgy gondolom nem az MDF-ben/orosházi/ kell az ellenséget látni. Találják meg a közös hangot, ez az Önök feladata. Ne feledjék felelőséggel tartoznak a szavazóikért!

ronix 2008.04.24. 10:17:08

Uraim, ez nevetséges.... sőt mi több röhejes.
Sajnálattal látom, hogy az "embe" nevű kommentelő "Gőgös és gyáva értelmiségi, aki még a nevét sem meri vállalni."-ként jellemez másokat. Ismétlem "embe" nevű felhasználó.......... még akkor is ha tudom kit takar a név (és ez nem feltétlenül igaz minden olvasóra)
Apró hiba, és csak remélni merem, hogy munkájában ennél korrektebbül tevékenykedik.
Az érvek, melyeket uraim maguk itt, és régebbi kommentjeikben felsorakoztatnak nevetséges, sőtt mi több röhejes.
Itt nem csak az Ádámra gondolok. Ő egy fiatal diák, ki szárnyát próbálgatja, hol jól hol kevésbé jól. Próbál gyakorlatot szerezni. Gondolom változni fog és több kevesebb időn belül sikerülni is fog neki.
Ádám a kommunikációt tanulni kell, csak azért hogy hogy közel a 40-hez ne úgy nyilatkozz mint "embe".
Viszont egy "városatyától" az ember többet vár el!!!!!
Részben egyet kell értenem "csalódott"-tal.
Egy "városatya" minden nyilatkozatában legyen "városatya" még ha oly "olvasatlan" fórumon nyilatkozik is mint ez. Egy "városatya" legyen alázatos és minden körülmény között tartsa a VÁROS érdekeit a szeme előtt. Ezért választottuk!!
Sajnos személyemben újabb szimpatizánst veszített az orosházi jobboldal, és ahol tehetem mindezt kommentelni is fogom.
Köszönöm nekem az Ádám és az "embe" (hogy ki lehet ez, ki a nevét sem meri vállalni????) személyes ellentétéből ennyi elég volt, más oldalra evezek.....

Scorpion Spyke 2008.04.26. 11:16:17

Na a Fidelitas-ra sem fogok szavazni soha! :D

ajánlom 2008.04.26. 16:22:52

Én ajánlanék egy riportot Molnár Bélával kedves Ádám!
Kíváncsi lennék akkor is ilyen merész lenne-e.
Mert a hangnem amit megenged magának az alpolgármester úrral szemben mind a beosztására mind a korára sértő. Ne üljön olyan magas lovon, majd csak azután ha letett valamit az asztalra!

csalódott 2008.04.26. 18:43:39

Szerintem az alpolgármester úr kommunikációja több, mint megengedhető lenne egy politikustól. Jól lejáratja önmagát is meg a pártját is. Nem hiszem, hogy akár a korára, akár a beosztására lehetne hivatkozni egy olyan beírás sorozat után, amit ő megengedett magának.

midrovertalt 2008.04.26. 18:45:08

Kedves "ajánlom"!

Szerintem még közel sem vagyok olyan merész, közel sem engedek meg olyan durva hangnemet, mint egyesek bizonyos fórumokon álnév alatt. Én névvel teszem, vállalom a véleményemet.

A vélemény leírása azt jelenti, hogy magas lovon ülök? Szerintem nem, de hát ez is egy vélemény, amivel én nem tudok egyetérteni.

Riportot? Rendben. Én állok elébe, mert nekem nincs mitől félnem. Szerintem alpolgármester Úrnak sincs. Nemde?

A hangnemhez még annyi, hogy érdemes elolvasni alpolgármester Úr - szigorúan - magánemberként leírt mondatait különböző fórumokon. Talán leginkább itt...

Üdvözlet

biztos szavazó voltam eddig... 2008.04.28. 11:33:40

Tisztelt Mindenki!

Osztom azokat a véleményeket melyben arról írnak, hogy az embe nicknéven irogató- Molnár Béla- úriember városvezetőhöz méltatlan módon nyilatkozik, reagál mások hozzászólásaihoz. Minden egyes írása saját magát jellemzi, mindenki leszűrheti, valójában milyen ember is a mi Bécink. Én leszűrtem (és szerintem még sokan vannak ezzel így) és itt ki is jelentem, hogy soha a büdös életben nem fogok a Fideszre szavazni, amíg ez az ember köztük van! Remélem egyszer észreveszik ezt azok is akik a helyére juttatták és tesznek arról, hogy eltávolítsák onnan. Lehet, hogy az országban mindenhol a fidesz van nyeregben és a következő választás is megnyerik, de a városunk fejlődése szempontjából ez a lehető legrosszabb lesz, mert az országban akkor csak egy város lesz, ahol a szocik jutnak hatalomra!!!!!!!!!!!

Mindezt neked köszönhetjük majd bécike!

biztos szavazónak 2008.04.28. 23:42:24

Nem egy emberre szavaztunk és nem egy emberre fogunk ezután sem szavazni. Ön valószínüleg "biztos" szavazó volt eddig ha most a városvezetés vitája miatt olyan emberek kezébe adná a hatalmat akik az ön "biztos" elveivel teljesen ellentmondásos elveket vallanak ráadásul kiállnak egy olyan miniszterelnök mellett akik szemberöhögi választóit kitárja kezeit és ennyit mondd: lárifári ELKÚRTUK! Persze ez csak az én véleményem mindenki azt gondol amit akar, azt viszont túlzásnak érzem, hogy itt mindenki 1-2embert óhajt hibáztatni. Egébként hibásak is,de nemcsak ők és nem mindenben. Én még bízom abban,hogy egyetértés lesz köztük és azon iparkodnak majd,hogy 2010-re ne legyenek ilyen "biztos" jobboldaliak Orosházán.

biztos szavazó voltam eddig... 2008.04.29. 18:59:39

Az írásomból szerintem kitűnt, hogy a szocikra nem fogok sohasem szavazni, de a fideszre sem. Az a probléma, hogy orosházán a fidesz vezetői szoci zsebekben vannak. Szerintem itt már nem lehet megegyezni, mivel molnár béci barátunkat (szándékos a kis betű) csak a saját zsebe érdekli, munkára alkalmatlan, mind intelligencia szintje, mind stílusa szerint. Minden hozzászólásában csak vádaskodni tud, de azt olyan alpári módon, hogy a legutolsó kocsis is megirigyelné.

béci, egy hozzászólást, mindegy, hogy melyik blogon, fordíts arra, hogy felsorold, alpolgármesterséged alatt milyen ügyeket, vagy netán csak ügyet intéztél el saját magad.

Erre lennék én kíváncsi