Meghívó testületi ülésre

 2008.05.03. 12:38

Címkék: politika mszp fidesz orosháza önfeloszlatás

A bejegyzés trackback címe:

https://railadam.blog.hu/api/trackback/id/tr90452111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

*** 2008.05.03. 16:16:23

Hiányzik az aláírás a szórólapról:
az orosházi MDF, a város sértődött szocialistái és Fidelitasból kizárt (jó, előtte fél nappal kilépett) kalandorai.
Ne merészeld törölni a kommentet, Ádámka!

midrovertalt 2008.05.03. 16:22:02

Volt rajta aláírás, méghozzá ez:
UMK - railadam.blog.hu
Tudod, ennek az oldalnak a címe, ahová Te is kommenteltél az előbb, kedves 3csillagocska...
Egyébként nem fogom moderálni a kommentedet, felesleges, kell valami, amin mosolyogjak... ;)
Netán EMBE ***-ra változtatta a nevét innentől? Bár tök mindegy, mosolygásra alkalmas a komment.
Május 8-án találkozzunk a testületi ülésen. Én ott leszek.

Üdv

bronstein · http://bronstein.freeblog.hu/ 2008.05.03. 17:26:23

Nem az a kérdés, hogy a szocik kit nyernek meg a fideszből, hanem az, hogy Ők, négyen kiket nyernek meg. Merthogy sem a szoci, sem a fidesz képviselők sem egységesek ebben a kérdésben. Tudom. Ha mégis egységesen szavaz valamelyik oldal, akkor őket "meggyőzték". Így vagy úgy.

csalódott 2008.05.03. 19:48:32

Ádám, szerinted hogyan lehet megakadályozni az önfeloszlatást?

midrovertalt 2008.05.03. 19:54:15

Civil kontroll...
Ha sokan vagyunk, és ugye név szerinti szavazás van, belenézünk a szemeikbe azoknak, akiket megválasztottunk, hátha lesz bennük annyi erő, hogy azt mondják: NEM!
Talán így... A remény hal meg utoljára.

NagyEra 2008.05.03. 20:10:21

Télleg' engem is érdekel, h hogy gondoltad?:)) És most komolyan kérdezem. Ha másfél év alatt senkit nem érdekelt, hogy a szemünkbe nézve hogyan dolgoznak, akkor szted most majd lesütik a szemüket, magukba szállnak, és nem-mel fognak szavazni? Háááát.:)) és Bronstinak is igazat kell adnom abban, h a szociknál is érdekes lesz a kérdés, hogy ti. a frakciófegyelem magasabb érdek-e az egyéni megélhetési kérdésnél. Mert vannak, akiknek az. Bármelyik oldalon. De persze én is kíváncsi vok, és lehet, h megint veszek ki egy nap szabit.:))

csalódott 2008.05.03. 20:36:06

A fracba, hogy aznap épp Csabán kell dolgoznom!

Sjudit84 · http://rockercsaj84.freeblog.hu 2008.05.04. 19:19:20

Én csütörtökön DBben vagyok, de ahogy ígértem, mondani fogom az ősöknek, nem tudom mit lépnek rá....

Jó lenne valahogy az embert előhozni belőlük azzal hogy a szemükbe nézünk, de a fene se tudja már a mostani helyzetnél...

polip 2008.05.05. 10:22:28

Embe!

Az lehet, hogy sikerül megbuktatnod a polgit, de a szavazók nem vakok és amit te és a pereputtyod véghezvitt a városban az mindenkinél kiütötte a biztosítékot. Öröm lesz nézni a bukásotokat, Oh.-n nem fog bejönni az a 70% amit a közvéleménykutatók jósolnak. A szocik malmára hajtjátok a vizet, de olyan buták vagytok, hogy erre nem jöttök rá. Nem tudom a párton belül milyen lesz annak a viszhangja, hogy a jelenlegi többségből 3-4fős frakciót csinálsz. Szerintem röppenni fogsz a helyedről.
Szégyent hozott a jobb oldalra a mérhetetlen kapzsiságod!

Remélem minden épp gondolkodású ember Németh Bélát és csapatát fogja támogatni, mert a város történetében 1 ember van, akihez nem köthető lopás, csalás és mindenféle gaztett.

csalódott 2008.05.05. 10:58:31

Csatlakozom az előttem szólóhoz...

Oroshazer 2008.05.05. 12:30:07

A fentiekben fizetett politikai hírdetéseket olvashattok...

midrovertalt 2008.05.05. 12:33:25

Amennyiben bizonyítani tudod, hogy fizetett politikai hirdetésről van szó, mutasd meg, ellenkezőleg pedig fogd be a szádat!
Köszi!

Inkább foglalkozz azzal, hogy miért került le egy post a blogodról, és miért nincs mostanság új bejegyzés. Várjuk érdeklődve sokan! :)

Szombádi 2008.05.05. 13:47:39

Mentsük meg a jobboldalt!
Most akkor mi a lényeg? A jobboldal egysége, vagy a város?
FIDESZ befeküdt a szociknak. Nem lehet, hogy önös érdekeken felül azért is, mert Németh Béla nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Lehet őt mártírnak tartani, de ha alkalmatlan akkor menjen, tök mindegy milyen oldalon áll.
Fetser szépen visszajön és megy minden a régi kerékvágásban. Lesz egy erkölcsileg támadható, de sikeres polgink újra.
Csak önmagamat tudom ismételni mindig. Ádám! Nézd meg légyszives FJ 2006-os választási kiadványát. Abban benne van mit tett a városért 3 ciklus alatt. Elég terjedelmes kiadvány, és ha te nem is értesz vele egyet, akkor is igaz.
Másik fórumon te, vagy másik jobbos ember, arról írt milyen sokáig húzódott az elkerülő út építése. Ha igazából belegondolsz, elég nagy dolog az, hogy egy ekkora városnak van elkerülő útja, pedig stratégiailag abszolút "nem érdemelné" meg. Más városok falvak nem bírnak ilyen úttal, pedig lehet olyan forgalom van, hogy szinte lehetetlen normális életet élni. Az is írta valaki, az első városvezetés álmodta meg az egészet. Ez elehetséges, nem tudom, de álmodni kevés, mert minisztériumi ajtókat döngetni nem tudtak, csak szoborparkot építeni a Táncsics elé. Abba nem menjünk bele, kellett-e vagy nem. Szerintem az 56 megérdemli.
Várom az össztüzet, észérvekkel alátámasztva!

monopoly 2008.05.06. 20:15:02

A lényeg,hogy netörténjen meg az önfeloszlatás. Megegyezés,észérvek, és könyörgöm valakinek jusson eszébe,hogy: A FŐ SZEMPONT A VÁROS!!!!!!!!!!

lodzsitek 2008.05.07. 13:18:15

Az önfeloöszlatás nem azért történik, mert nem hatékony ilyen formában a munkavégzés?! Márpedig ha valami nem működik az meg kell szüntetni. Tehát az önfeloszlatás a város érdekében történne. A te akciódnak ellenben az a célja Ádám, hogy a jobboldal becsületét megmentsd, de ezzel a város fejlődését hátráltatnád. Jellemző hogy nem gonolkodsz, mielőtt ilyen hülyeségeket írogatsz.
Milyen okai lehetnek az esetleges feloszlatásnak?!

midrovertalt 2008.05.07. 14:59:09

Kedves lodzsitek!

Ha követted az elmúlt fél év történéseit, és nincsenek megrögzött pártpreferenciáid (szigorúan csak ez!), és gondolkodsz, akkor nyilvánalóvá válnak az okok.
Írtam erről elemzést, olvasd el azt is, és remélem, nem lesz igazam...

A kritikát pedig visszautasítom! Gondolkodok, tehát vagyok, ezért írok. Tudom, ez sokaknak nem tetszik, de sokaknak pedig igen. Nem szeretném belőni pontosabban a két tábort, mert felelsleges lenne.

Mindenesetre továbbra is számítok sokak jelenlétére holnap reggel 9:00-kor!

Üdv

monopoly 2008.05.07. 17:01:56

én ezt nem hiszem el..csalódtam..nem hiszem hogy nem lett volna másik megoldás..kire fogunk szavazni?

midrovertalt 2008.05.07. 18:58:03

Kedve Szombádi!

Bocsánat, hogy csak most válaszolok, de időm nem nagyon engedte a gépközelben létet.
"Sajnos" nincs már meg Fetser akkori szórólapja. De ahogy egy számomra fontos embert idézzek: "rendben van, fejlődött a város, de mennyivel több munkahely lett, mennyivel lett jobb nekem?". Tudom, valahol támadható a mondat, leginkább a munkahelyek miatt. Mert persze, idetelepült ez meg az. De összességében a város gazdasága...
Vegyük észre! Alapjában véve a mostani gazdasági helyzetért nem CSAK a jelenlegi jobboldali vezetés a felelős. Annál komplexebb dologról van szó. Ne felejtsük el, amit már milliószor leírtam, hogy fentről jócskán megkurtították az önkormányzatoknak szánt normatívákat, a város elég komoly hiánnyal küzködött a váltáskor (mire ment el a pénz? Látszetbruházások, útfelújítások?).
És mégis. Jönnek ide a külföldi befektetők, még ha bevásárló-központok formájában, akkor is. Munkahelyeket hoznak. Működhetne ez a jobbos városvezetés, ha nem veszekednének. Meg nem lenne ott egy-két olyan EMBErke, aki nem illik oda...

Az elkerülő utas kommentet nem én írtam, abba én bele nem kötök. Örülök, hogy van. Az hogy megérdemeljük-e vagy sem... Szerintem a nyomvonal szar úgy, ahogy van... :S

Össztüzet ne várj, legalábbis tőlem ne. Nem vagyok híve, aki meg igen, az meg már kommentelt, és bértollnoknak nevezi azokat, akik mást mondanak, mint Ő. Le Vele!