További videók

 2008.05.12. 00:46
Nem az eredeti bejegyzéshez csatolom a következő videókat, mert ki nézi már meg a régebbit. Inkább ide, hadd legyen feltűnő. Ezek a videók is azon a bizonyos testületi ülésen születtek. A videókat folyamatosan vágom, és töltöm fel. Időigényes. Egyelőre egy videó:

Csizmadia Gergely: Felszólítás II.Napirend előtti veszekedések #1Napirend előtti veszekedések #2

Címkék: politika videó orosháza önfeloszlatás

A bejegyzés trackback címe:

https://railadam.blog.hu/api/trackback/id/tr84464453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kicsi csillag 2008.05.12. 12:24:07

Nevetséges, hogy ezek a képviselők egy 2 és fél perces beszédet nem tudnak a saját szavaikkal elmondani, hanem felolvassák. Már az is kétséges, hogy ők írták egyáltalán vagy készen kapták?

monopoly 2008.05.12. 12:34:11

Ez biztos hogy nem kapott anyag volt, mert ez a képviselő már többször felszólalt ebben az ügyben. az viszont elkeserítő,hogy ilyen hangnemet ütnek meg (nemcsak ő) a polgármesterrel szemben :( Ha Orosháza nyerni akar 2010-ben megegyezésre kellene jutniuk.

Kicsi csillag 2008.05.12. 14:00:01

Igen, tisztelet az nincs a polgival szemben. A hangnem pedig botrányos, kabaréba illő. Nem véletlen, hogy távoli ismerőseimnek is feltűnik, ami Orosházán folyik. Annyira nem mindennapos ez a politikai csata, ami itt van: nem ezzel kellene hírnevet szerezni a városnak. Azt gondolom, a 8-i képviselőestületin született Fidesz döntés csak elodázza a problémákat, parancsszóra nem lehet megváltoztatni az eddigi nézeteinket. Márpedig egész nap a polgi lemondását szajkózták, ez a vélemény nem változik meg 10 perc szünet alatt, felső parancsra. Kilóg a lóláb.

Emese 2008.05.22. 14:49:25

Én is végignéztem a videót. Kedves Hozzászólók! Ha megint általánosítgatásokba kezdünk, mit érünk el vele?!
1. Egy-két ember kezében láttam csupán papírt.
2. Tisztelet? Először a mélyen tisztelt polginak, ahogy te nevezed, kellene a saját városát megtisztelnie és a választóit azzal, hogy nem a levegőbe beszél.
3. Egy valami biztosan nem tesz jót ennek a szép városnak: Ha konkrét megoldások felvetése helyett, személyeskedésbe fullad minden testületi ülés és az itteni hozzászólások is.
-Egy abszolut pártatlan ember, aki Orosházán született, de már régen elszakadt a várostól.-