Az előző post után akármennyire is magamban akarom tartani, nem megy. Nem véletlenül született meg az a bizonyos nyílt levél, melyet Molnár Béla alpolgármesternek címeztem. lesz itt most minden: érintettünk kommentjeinek aprócska elemzése, problémafelvetések, és egy újabb fejlemény, hogy vajon miért is nem oszlott fel a képviselő-testület...

Visszatért a kommentelők közé EMBE néven. Egyszerűen nem értem, hogy egy alpolgármester így tud viselkedni. De csapjunk hát a lovak közé, íme három komment a hir6 egyik cikkéből... (először innerspy néven komment érkezik, a tizedik)
Kémeim azt jelentették, hogy a fórumozók adatait "valahogyan" megszerzik az MDF - esek... Fizettetek érte vagy csak szimpátia okán megy a dolog? Ezek szerint a szolgáltatásokon kívül minden szabadon adható-vehető szerződés nélkül...Érdekes, hogy mindenről van szerződés, csak éppen a kenyérbiznicről nincs. Ez a Pásztor interjú is nagyon alákérdezősre sikeredett...Remélem a mérlegelfogadás után, a könyvvizsgáló által auditált mérlegről is ilyen részletesen beszámol a hír6, nem csak a Pásztor által összehordott hazugságokról.
Majd 4 perccel később EMBE néven (11. komment):
Bebuktatok kis legények. Ti egy csapat vagytok, netes cimbik... Nagyon bátrak vagytok, hogy ilyen könnyen kiadtátok magatokat. Mostmár kezdem sejteni, miből tartja fenn magát ez a portál... Mielőtt megnyugodnátok, titeket is figyel egy pár nagy testvér. Csók mindenkinek
És erre még 7 percre rá (12. komment):
Azért buktatok be drága becsület és hitelesség lovagjai, mert a 2,3,10 valóban az én mail címemről ment, de ha nem tűnt fel, három ember írta... Ebből csak a 10. voltam én. Tehát az adat kiment vhogy... Úgyhogy amikor az e-mail szövegrészre húzva az egeret azt látjátok, hogy az e-mail címet bizalmasan kezelik, azt azért feltétel nélkül ne fogadjátok el igazságnak. A magam részéről üdvözlet minden normális olvasónak. A bejegyzések szerzőinek pedig szorgalmas munkát kívánok.
És ha már megemlíti a tisztelt kommentelő a kettes és a hármas kommentet, hát nosza:
A kettőszázezer forintot meghaladó összegű kifizetésekről írásos szerződést kell kötni a vonatkozó jogszabályok ( adózás, számvitel ) alapján. Furcsa módon csak a saját cégével nem kötött szerződést Pásztor Imre, ahol is 10 naponta vett a 20 vendégnek 60.000 Ft-ért, összesen több, mint 700.000 Ft-ért kenyeret. Ez azt jelenti, hogy ott minden nap 150 ember étkezett. De akkor hol a bevétel? Pásztor hazudozik, zsarol, félrevezet...
Don Pásztor! Tehát ami kedvezőtlen önre nézve az nem igaz, a felügyelőbizottság jelentése az smafu... Magát kirúgták a fürdőből, hogy a lába sem érte a földet, mert csak saját zsebre játszott... Leszerződött hat és fél milliót az MDF erős emberével Fekete Lászlóval és a nézők nem voltak többen, mint kétszázan... 5 és fél milliót buktatott el a fürdővel egyetlen nap alatt... Ámokfutó csapat : Németh, Pásztor, Bándy, Varga, Deák, Pleskó, Kalmár.
Nos, ezek önmagukban csak kommentek. Mielőtt páran azt hinnék, hogy elszemélyeskedem a dolgokat, megnyugtatok mindenkit, hogy nem személyeskedés a cél, hanem egy probléma bemutatása. Nem politikai támadás, semmiféle támadás. Csupán egy szösszenet annak a margójára, hogy vajon a hatalmas bizalommal felruházott alpolgármester mennyire hű a tisztségéhez, ahhoz a bizonyos "bizalomhoz", amelyről oly nagy szólamokat hallhattunk már.

Menjünk szépen sorban. Hogy nekem mi a problémám a 10-es kommenttel? Elég durva állítás. Aki elolvasta a Pásztor-interjút, megtudhatta, hogy Pásztor Imre perelni fog. A hülye is tudja, aki egy picit is tájékozott az ügyben, hogy kire gondol. Úgy gondolom, hogy a 10-es komment önmagában egy nagyon durva állítás a Hír6-ról, miszerint az adatokat ad ki. Mivel van egy úgynevezett adatvédelmi törvényünk, melynek értelmében nem adhat ki hírportál adatokat harmadik személynek. Amennyiben a Hír6 ezt betartja, márpedig miért ne tartaná, súlyos rágalmazási pert akaszthat a nyakába a hírportál a bizonyos innerspy nevű kommentelőnek, akiről később kiderül, hogy nem más mint Molnár Béla alpolgármester úr. Két per ilyen rövid idő alatt. Nem semmi...
És még, mi jobboldali érzelműek sírunk azon, hogy van egy Gyenesei Istvánunk, akinek annyi kétes ügye van, mint égen a csillag. Nem beszélve arról a Veres János pénzügyminiszterről, akinek egy-két haverja már a rácsok mögött ül. És még lehetne sorolni...
Hát a jobboldalon is megvan helyi szinten a peres politikus. Hogy mit hoz majd ki a per, esetlegesen a perek? Várjuk a fejleményeket!

11-es komment. Kiderül, hogy "minket" figyel valaki. Első kérdés: kiket? Második kérdés: miért figyelnek minket? Harmadik kérdés: ki figyel minket? Több kérdés nincs.
Hogy mi egy csapat vagyunk. Nagyon szeretnék valóban megismerkedni azokkal az emberekkel, akik kommentelnek, mivel egy-kettővel szerintem tudnék egy jót beszélgetni. No de hát erről lemaradok. Legalábbis egy ideig biztos. Amíg ki nem deríti a "Nagy Testvér", hogy tényleg ismerjük egymást. Várom a pillanatot! A csókot pedig köszönjük, elraktuk, elfelejtettük. Én inkább elhúzom az arcomat, és nem fordítom oda a másikat.

12-es komment. Megtudhatjuk, hogy a 2-es és a 3-as komment nem alpolgármester úr billentyűiből került a honlapra. Hogy igaz-e vagy sem? Döntse el mindenki, olvassa el az eddigi "embe" név alatti kommenteket, összevetheti őket ezzel a két kommenttel. Az eredmény nem meglepő. Véleményem van, de az korántsem lényeges. Csak egy valamit nem értek. Ha a Hír6.hu visszaélne, visszaélt volna Molnár Béla, embe adataival, akkor miért nem tesz feljelentést ismeretlen tettes ellen adatokkal való visszaélés alapis gyanúja miatt? Ki tudja...!?

És hogy mi a konklúzió? Továbbra is fenntartom azt, hogy Orosházának legelőször az lenne a jó, ha érintettünk lemondana. Kíván nyilatkozni erről alpolgármester Úr? Egyre több botrány fűződik az Ön nevéhez. És egyre több az Önnel szembeni negatív vélemény. Adja fel, és távozzon idő előtt! Régi klasszikus: nem kell félni, nem fog fájni.

Van itt más téma is. Vissza kell térnem arra, hogy miért is maradhatott el az önfeloszlatás. Van itt egy cikk a Népszabadság Online-ról, amire egy kedves ismerősöm hívta fel a figyelmet. Idéznék belőle:
Úgy tűnik, a Fidesz ezúttal nem pusztán a szólamok szintjén készül az esetleges idő előtti választásokra. Munkatársunknak a tanácskozáson részt vevők közül többen is azt mondták: a pártelnök határozott és "aktuális" felhívásokat intézett a választókerületi elnökökhöz és a polgármesterekhez. E szerint: meg kell előzni, hogy a helyi szinten botrányt okozó ügyek országosan is megjelenjenek, ez ugyanis a szocialisták malmára hajtaná a vizet. A pártelnök megfogalmazta azt az elvárását is: nem is kell, hogy ügyek legyenek, az a jó politikus helyi szinten, aki nem konfliktusokat generál, hanem ura a helyzetnek. (Ezzel nyilvánvalóan a fideszes, illetve kereszténydemokrata vezetésű városok jobboldali rivalizálására utalt.) Azt is egyértelművé tette, hogy helyi szinten is egy irányba kell húzni, a jobboldalon belül is megegyezésekre, szövetségekre van szükség.
Ha jól emlékszem, márpedig többen is így emlékeznek, azon a bizonyos napon, amikor az önfeloszlatás be volt tervezve, választókerületi megbeszélés volt. Hadd ne mondjam tovább... Csak olvasni kell a sorok között! Ez még mindig csak elmélet, ne vegye senki sem készpénznek. További kutatkodást igényel még az ügy. A dolgot meg fogjuk fejteni.

Címkék: politika fidesz orosháza molnár béla önfeloszlatás

A bejegyzés trackback címe:

https://railadam.blog.hu/api/trackback/id/tr30483265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gonzó 2008.05.23. 12:17:56

Ennek az embernek van a pofáján bőr??? A mai orosházi éetben amiket összeiratott magáról és úgy tesz mintha az előző hetekben hónapokban semmi sem történt volna. Undoritó és felháboritó ez az öntömjénezés!! Ráadásul egyetlen mondata sem igaz!!! Tűnjön el minél hamarabb és véglegesen az ilyen polyáca a közéletből!!

normálisolvasó:) 2008.05.23. 13:38:16

Idézet innerspy kommentjéből: "Ez a Pásztor interjú is nagyon alákérdezősre sikeredett..." (is?!), mert még melyik? - erre csak egy újabb idézettel tudok reagálni:
"...Aki valakit leértékel, magát értékeli le.
Aki valakit követ, üldöz, a végén önmagát üldözi.
Aki mást megvet, kerülő utakon önmagát veti meg.
Aki összehasonlít, és önmagát jobbnak tartja, hamarosan a saját hiányosságaival kerül szembe.
Minden, amit lebecsmérelünk, először önmagunkra hull vissza.
Ha gyűlölünk, szétromboljuk a saját szerencsénk okozta örömünket.
Ha lebecsmérelünk, magányossá válunk.
Ha másokat figyelmen kívül hagyunk, lassan minket sem vesznek észre.
Ha önbíráskodók vagyunk, hamarosan saját mércénkkel leszünk megmérettetve és könnyűnek találtatva.
Nem mások fogják az életünket tönkretenni, mi magunk fogjuk ezt tenni..." Ezt hiszem és tudom, ettől vagyok mérhetetlenül nyugodt és boldog! Akárkinek is legyen igaza :)

piton 2008.05.23. 19:18:41

Olvastam én is a cikket az orosházi életben. Nem értem, hogy miért bántják ezt az "áldott jó" alpolgármestert, hiszen egy szent ember, el is mondta, én hiszek neki, hiszen ki tudhatná ezt jobban, mint ő saját maga.

Vigyi...ki az a hülye aki beveszi ezt bécike? :)

Te ekkora madárnak nézel mindenkit?

vigor 2008.05.23. 22:17:54

Én is olvastam az Orosházi Életben a cikkét, felületesen, mert röhej az egész. Azért nem sok riportot készítő újságírói aláírást találtam a végén :). Propaganda riport ez, saját magával.
Ádám: szerintem sokan nem ismerjük egymást személyesen, de egy a véleményünk sokszor. Bélusunkat tekintve biztos.
Bőr az van az arcán bőven :) Sajnos ennyire madárnak nézi az olvasókat. Remélem azért, hogy egyre kevesebben hiszik el ezt a sok vakítást.
Biztos vagyok abban, hogy a Hir6 nem ad ki adatokat. S ha kiad? Kiadnak egy IP címet??? S akkor mi van? Az még nem azonosít senkit, ahhoz még sok minden más adatot kell kötni, máshonnan, hogy lehessen látni, ki áll mögötte. Nem egyszerű, de lehetséges, elvileg csak büntetőeljárás alatt. Én név nélkül nyugodtan írok, nem fognak rájönni sehonnan elvileg, hogy ki vagyok. Találgatások vannak, ennek örülök, mert ettől szép az élet.

JóskaPista 2008.06.01. 08:03:37

Sziasztok! Én pont tegnap láttam a TV2- n a "gyopárosi erős emberek találkozóját"... :) Na most nem is ez a lényeg, hanem az, hogy maga a verseny előtt egy kb. 15 perces beszélgetés volt Fekete Lacival, melyben magát Gyopárost, a fűrdőt mutatták be, hozzáteszem, igen részletesen és vendégcsalogatóan. Na most mennyi is volt az a pénz a szerződésben? 6,5 millió? Na akkor nézzünk már utána, hogy mennyibe kerülne ugyanennyi "reklám" a fürdőről (főműsoridőben, mert az adás akkor volt)? 400- 500 millió? Na akkor megérte- e? Ez az idióta meg arról beszél, hogy 5,5 milliót bukott a fürdő ezen. No komment...

Ja és a végére: az e- heti Orosházi Élet- ben meg Dancsóval van olyan "futtatom magam" riport, de az legalább tudott egy- két értelmes dologról is beszélni...

Embe "önfuttató" riportjáról meg nem írok inkább semmit, mert nem akarom magam már korán reggel felidegesíteni. Aki csak tud valamit a helyi politikáról és róla, az vagy megbotránkozott ezen a cikken, vagy szanaszét röhögte magát ezen a szánalmas emberen. És még ő mondta, hogy Németh Béla foggal- körömmel ragaszkodik a hatalomhoz. Hát akkor ez mi? Pfff

TÁVOZZ EMBE!!!

JóskaPista 2008.06.01. 08:04:41

Sziasztok! Én pont tegnap láttam a TV2- n a "gyopárosi erős emberek találkozóját"... :) Na most nem is ez a lényeg, hanem az, hogy maga a verseny előtt egy kb. 15 perces beszélgetés volt Fekete Lacival, melyben magát Gyopárost, a fűrdőt mutatták be, hozzáteszem, igen részletesen és vendégcsalogatóan. Na most mennyi is volt az a pénz a szerződésben? 6,5 millió? Na akkor nézzünk már utána, hogy mennyibe kerülne ugyanennyi "reklám" a fürdőről (főműsoridőben, mert az adás akkor volt)? 400- 500 millió? Na akkor megérte- e? Ez az idióta meg arról beszél, hogy 5,5 milliót bukott a fürdő ezen. No komment...

Ja és a végére: az e- heti Orosházi Élet- ben meg Dancsóval van olyan "futtatom magam" riport, de az legalább tudott egy- két értelmes dologról is beszélni...

Embe "önfuttató" riportjáról meg nem írok inkább semmit, mert nem akarom magam már korán reggel felidegesíteni. Aki csak tud valamit a helyi politikáról és róla, az vagy megbotránkozott ezen a cikken, vagy szanaszét röhögte magát ezen a szánalmas emberen. És még ő mondta, hogy Németh Béla foggal- körömmel ragaszkodik a hatalomhoz. Hát akkor ez mi? Pfff

TÁVOZZ EMBE!!!

JóskaPista 2008.06.01. 08:08:34

Sziasztok! Én pont tegnap láttam a TV2- n a "gyopárosi erős emberek találkozóját"... :) Na most nem is ez a lényeg, hanem az, hogy maga a verseny előtt egy kb. 15 perces beszélgetés volt Fekete Lacival, melyben magát Gyopárost, a fűrdőt mutatták be, hozzáteszem, igen részletesen és vendégcsalogatóan. Na most mennyi is volt az a pénz a szerződésben? 6,5 millió? Na akkor nézzünk már utána, hogy mennyibe kerülne ugyanennyi "reklám" a fürdőről (főműsoridőben, mert az adás akkor volt)? 400- 500 millió? Na akkor megérte- e? Ez az idióta meg arról beszél, hogy 5,5 milliót bukott a fürdő ezen. No komment...

Ja és a végére: az e- heti Orosházi Élet- ben meg Dancsóval van olyan "futtatom magam" riport, de az legalább tudott egy- két értelmes dologról is beszélni...

Embe "önfuttató" riportjáról meg nem írok inkább semmit, mert nem akarom magam már korán reggel felidegesíteni. Aki csak tud valamit a helyi politikáról és róla, az vagy megbotránkozott ezen a cikken, vagy szanaszét röhögte magát ezen a szánalmas emberen. És még ő mondta, hogy Németh Béla foggal- körömmel ragaszkodik a hatalomhoz. Hát akkor ez mi? Pfff

TÁVOZZ EMBE!!!

JóskaPista 2008.06.01. 08:09:37

Sziasztok! Én pont tegnap láttam a TV2- n a "gyopárosi erős emberek találkozóját"... :) Na most nem is ez a lényeg, hanem az, hogy maga a verseny előtt egy kb. 15 perces beszélgetés volt Fekete Lacival, melyben magát Gyopárost, a fűrdőt mutatták be, hozzáteszem, igen részletesen és vendégcsalogatóan. Na most mennyi is volt az a pénz a szerződésben? 6,5 millió? Na akkor nézzünk már utána, hogy mennyibe kerülne ugyanennyi "reklám" a fürdőről (főműsoridőben, mert az adás akkor volt)? 400- 500 millió? Na akkor megérte- e? Ez az idióta meg arról beszél, hogy 5,5 milliót bukott a fürdő ezen. No komment...

Ja és a végére: az e- heti Orosházi Élet- ben meg Dancsóval van olyan "futtatom magam" riport, de az legalább tudott egy- két értelmes dologról is beszélni...

Embe "önfuttató" riportjáról meg nem írok inkább semmit, mert nem akarom magam már korán reggel felidegesíteni. Aki csak tud valamit a helyi politikáról és róla, az vagy megbotránkozott ezen a cikken, vagy szanaszét röhögte magát ezen a szánalmas emberen. És még ő mondta, hogy Németh Béla foggal- körömmel ragaszkodik a hatalomhoz. Hát akkor ez mi? Pfff

TÁVOZZ EMBE!!!