Elnézést kérünk!

 2008.06.02. 10:45
A napokban az Enbéhárom című posthoz érkezett egy hozzászólás, amelyet törölni kényszerültem!

Ennek az az oka, hogy a kommentben megemlített urat, nevezetesen Szénási Józsi bá'-t szidalmazták, vádolták különböző bűncselekményekkel. Először kikértem egy jogász ismerősöm véleményét is a dolgokról, aki azt tanácsolta, töröljem a hozzászólást!

Töröltem is! És akkor a kedves kommentelők figyelmébe. Nem ismerem az OFC pénzügyi helyzetét, a csapatot sem annyira, és nem is érdekel, mert mint ahogy írtam, egyrészt nem érdekel a foci (csak csinálom), másrészt felháborít az a gyakorlat, hogy 55 millió forintot fizetünk ki (azóta kiderült, hogy 55 a milliók száma), és kiesik a csapat.

De egy valamit szögezzünk le: Józsi bá'-t ismeri az egész város. Van véleménye mindenkinek, biztos vagyok benne. De tűrhetetlen az, hogy egy ilyen nagy és szép múlttal rendelkező sportembert, mint Józsi bá'-t, így be akarnak mocskolni!

Tény, a vélemény szabad, hisz azok mentén vitázunk. De nem szabad elmennünk olyan végletekig, ahol már pereskedés is lehet a dologból. Megkérek ezennel mindenkit, hogy a közszereplők és nem-közszereplők között próbáljon meg különbséget tenni. A közszereplőkre vonatkozik egy Alkotmánybírósági Határozat, amely arról foglal állást, hogy a véleményt róluk sarkosabban meg lehet fogalmazni, nekik jobban kell tolerálniuk a véleményeket.

Viszont Józsi bá' nem közszereplő. Amennyire én jól tudom, Józsi bá' a város alkalmazottja, és nem az OFC-é. Az OFC pénzügyeibe nem lát bele, arra más van felhatalmazva, nevezetesen, ha minden igaz, Restály György.

Úgyhogy szerepeket ne tévesszünk, és olvassunk Blogszabályzatot, mielőtt kommentelünk. Mert senkinek sem hiányzik gondolom a nyakába egy bírósági per...

Ezúton kérünk elnézést Szénási Józsi bá'-tól a kellemetlenségekért!

Címkék: foci orosháza ofc

A bejegyzés trackback címe:

https://railadam.blog.hu/api/trackback/id/tr80498971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.