Kommusizmus

 2008.07.20. 23:49

Nem hiszem el, hogy megint erről a fasisztázós, nácizós témáról írok, de hát teljesen kész vagyok ettől az új marhaságtól. Nácivadász blog indult (ami egyelőre csendesen ül a babérjain, ugyanis csak egy bejegyzés van Hamarosan jelentkezünk! címmel), hát mi kell még ennek a magyar földnek. Persze, nácivadász blog. Telitalálat a rekeszizomba.

De ami a nagyon gusztustalan, az a Népszabadság szép kis cikke, amiben szép hosszasan taglalja azt, hogy miért jött létre az oldal, kik csinálják, mi ellen van, estébé. És ez rohadtul unalmas. Nem szeretem. De hát mégis tematizáló a történet. Nyilván ezért van. Másra nem jó.

Harcra fel, számoljuk fel a bukott, romlott náci ideológiát Magyarországon! Tegyünk róla, hogy büdös nácinak lenni szégyen legyen, ne érdem!

Ez egy idézet az "első, magyar, radikális, náciirtó portál"-ról. Remélem, érezzük. Radikális. Ez az a szó, amitől, ha már kiejtik, hülyét kap a fél politikai elit, mert az de rossz. De ez a kisebb gond. A nagyobb a náciirtó szóval van. Hülyüljek meg, de ha valakik, egy csoport elleni kiirtásra szólítunk fel másokat, az nem bűcselekmény? Tehát úgy működne a világ, hogyha valaki csinál valamit, ami jogellenes, akkor azt nekem is szabad? Elég nagy gondban lehetnek egyes emberek, kiváltképp a nácivadász blog szerzője, írója, mondhatni ország-marhája.

Volt már ilyen próbálkozás, van is még. Partizáninfo. Nem is érdemes mire méltatni, egyszer-kétszer ránéztem az oldalra, annyira lerí róla, hogy hithű kommunisták készítik, hogy fájdalmas.

És ami elszomorító, hogy a Népszabadság ennek a két szennyoldalnak szépen közli is az elérhetőségét. Vétkesek közt cinkos, aki néma. A Kuruc.info ellen felszólalunk, a náciirtó(!) oldalak ellen nem. Kettős mérce? Naná.

A náciirtók kilátásba helyezték, hogy rendszeresen tartanak antifasiszta akciókat. Miért van ennek olyan szaga, mint az 1920-30-as években? Meg az a szó, antifasizmus. Unalmas továbbra is. No meg nekem van még itt egy erős gyanúm. Ha már radikális, és antifasiszta, akkor megérzésem szerint kommunista. Amennyiben nem titkolt provokációról van szó a legfelsőbb hatalom részéről, a politikai kormányzattól. Mert valljuk be, ez benne van a pakliban. Kíváncsi leszek a nagy antifasiszta akciókra. Netán ha a jobbikosok meg a gárdisták kimennek majd valahova tüntetni vagy bármit csinálni, ők ott lesznek és majd jól fenéken billentik őket? Vagy csak visítoznak, mint akin szorít a cipő? Vagy mit fognak csinálni?
És még jobb kérdés: a nagy antifasiszta briganté is ott lesz? Gyurcsány Ferenc? Horn Gábor? Lendvai Ildikó? Fodor Gábor? Kóka János? Ott lesznek a náciirtó(!) portál által szervezett tüntetéseken, megmozdulásokon? Patthelyzet, igaz?

Haljak meg, de ez nekem egy másfajta szélsőség. Valami furcsa, mert ami irtás, az nekem fasiszta. De mivel ez antifasiszta, ezért elvileg nem lehet fasiszta. Viszont irtó, ergo fasiszta. Érezzük a logikai hézagot, ugye?

Szerepel a Népszabadság cikkében ez a mondat is: "Százezer forintos sikerdíjat ajánlottak fel azoknak, akik egy "vödör szart" borítanak az újfasiszta, neonáci bűnözőnek minősített bombagyáros blogger, Polgár Tamás (Tomcat) fejére." Oké, van ez a Tomcat-gyerek, akit nem akarok minősíteni, ellenben a vödör szart igen. Valójában, megnézném, ahogy valaki ráborítja a vödörnyi fekáliát Tomcat fejére. De most ez mennyire komolytalan és igénytelen már? Nem is. Van jobb szó: szánalmas. És béna. Gyerekes. És nem sorolom tovább a jelzőket.

A Magyar Nácivadász Szövetség a jelek szerint nem kívánja bejegyeztetni magát, tagjai szeretnék megőrizni anonimitásukat. ("Névtelenek vagyunk, de nem maradunk láthatatlanok!" - ígérik.) Az óvatosságnak részben a jelentős biztonsági kockázat lehet az oka, részben az, hogy az akciók megszervezésekor, úgy látszik, nem minden esetben ragaszkodnak majd a törvények maradéktalan betartásához.

Na igen, ez különbözteti meg ezt a söpredéket a Magyar Gárdától. Hogy nem jegyeztetik be magukat. De ebben hasonlítanak a kuruc.info-ra. Noném felekezet. És mindezt azért, hogy törvényellenes cselekedeteket hajtsanak végre. Ilyenkor hol van Draskovics Tibor? Ilyenkor miért nem veri a mellét Drazsé? Ez nem szélsőség? Vagy hogy ez az egész talán az ők érdekeit szolgálhatják? Ügyes. Csak hát túlságosan átlátszó. Mivel is érveltek mindannyiszor? A törvényellenes cselekedeket meg kell előzni. Na és ez?

És mennyire ügyes a Népszabadság újságírója... Azzal zárja írnivalóját, hogy a Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadítási Hadsereg (továbbiakban Magyarok Nyulai) újabb nyilas terrorcselekményekre (konkrétan robbantásokra) készül. Gondolom azt az érzetet akarta kialakítani az olvasónak, hogy igenis van náci veszély, és mintha teljesen jogos lenne, hogy ilyen szervezet, a Magyar Nácivadászó Szövetség létezésének van bármiféle jogalapja is, konkrétan a nagy náci, fasiszta veszély. Nettó ökörség.

Tehát a Népszabadság megtette első lépését arra, hogy a szélsőségeknek helyt adó lap legyen (ugyanis ez a szervezkedés szélsőséééges!). Irány vissza a kommunizmusba! Világ nácivadászai egyesüljetek! Éljenek az antifasiszták, éljen a Nép! Bár nem is tudom mi lehet ez. Adjunk neki nevet: kommusiszta. Na?

Címkék: politika mszp kuruc.info fasizmus jobbik magyar gárda antifasizmus elkúrtad

A bejegyzés trackback címe:

https://railadam.blog.hu/api/trackback/id/tr25577355

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kettős mérce 2008.07.21. 01:51:03

Válasz szélsőbalra Egy buta oldalon nekem címeztek egy buta postot, mivel egy blogban írok, azt gondolom ez jó hely a válaszra.Alapvetően nem kéne foglalkoznom, ezekkel a bácsikkal és nénikkel, de butaságaik kezdenek tért nyerni a baloldalon és mivel…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.