A felfele buktatás esete...

 2008.07.31. 22:53

Amellett, hogy holnap (sokaknak ez már a mával egyenlő) lesz egy botrányszagű testületi ülés...Amellett, hogy Gyopárosra a kistérségben élők 30%-kal olcsóbban mehetnek be...Amellett, hogy Németh Béla végre visszaadta az Árpád-sávos zászlót a Jobbiknak...Van még itt egy dolog! Bocs, elfelejtettem, hogy még a Strabaggal aláírták a megállapodást a krónikus osztály kialakításáról! Még csak eztán jön a lecsó...

És már előre bocs, hogy megint a Fideltast fogom előhozni, de hát ez egy ilyen dolog. Tényleg bocs! Értesüléseink szerint az Orosházi Fidelitas elnöke hétfőtől az Orosházi Városüzmeltetési és Szolgáltató Zrt. gazdasági igazgatóhelyettese lesz. És hogy miért érdekes ez? Alapvetően semmi extra nincs abban, hogy valaki bekerül egy ilyen pozícióba. Pláne, ha a végzettség is rendben van! Viszont a háttérben többről van szó...

További értesülésünk az, hogy a Fidelitas legutóbbi Megyei Választmányának ülésén volt szó arról, hogy az érintettet - aki egyébként a megyei szervezet elnöke is - le szeretnék páran váltani. Viszont ez nem megy csak úgy, na meg jövőre lesz majd úgyis választás, kivárnak. És akkor jött egy megállapodás, mely szerint Molnár Béla, orosházi alpolgármester kiegyezett a megyei szervezet két alelnökével, hogy oké, távozhat Csizmadia Gergely, de cserébe intéz neki egy gazdasági jellegű munkát, amelyet felsővezetőként kell majd ellátnia. Ez az információ jutott birtokunkba kb. 1-1,5 hónapja.

És hogy sikerült állást szerezni, az nem kétséges. Viszont a politika egy csodálatos dolog. Nem meglepő, ha azt mondom, hogy direkt politikai döntésről van szó. Méghozzá azért, mert a jelenlegi gazdasági igazgatóhelyettesi posztot az a Bene András tölti be, aki ezer szállal kötődik az MDF-hez. Innentől nem kell nagy gógyi, ahhoz, hogy kitaláljuk, miért is született politikai döntés. Mivel mostanság az MDF és a Fidesz viszonya barátinak semmiképpen sem nevezhető, így hát a pozíciókat meg kell fogni, ott ahol, csak lehet. És meg is fogják a pozíciókat...

Csak tudjátok mi nekem ebben a fura? Hogy ugye pár hónapja Bánfalviné Feldmann Ágota szerződését meghosszabbították 2010. december 31-ig - akiről tudva levén, hogy még több ezer szállal kötődik az MSZP-hez - érdekes körülmények között, talán a törvényesség kereteit is áttörve. Tehát van egy baloldalhoz közeli ember egy fontos intézmény élén, és mostmár van egy kőfideszes ember az intézmény éle alatt két centivel. És egy MDF-est tűntetnek el a színről. Nektek nem fura? Nekem igen.

Igazából Csizmadia Gergelynek ez valahol a tipikus felfele buktatás esete. Kérdés, hogy marad-e az orosházi szervezet élén a következő ciklusban is, vagy átadja a stafétabotot másnak? Egyes híresztelések szerint a következő ciklust Addoun Amar elnökségével kezdheti majd meg a helyi Fidelitas. Kívánok kitartó munkát Nekik!

 

Címkék: politika mszp fidesz mdf fidelitas orosháza csizmadia gergely

A bejegyzés trackback címe:

https://railadam.blog.hu/api/trackback/id/tr82595222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kicsi csillag 2008.08.01. 11:27:28

Bene András eltávolításán én is ledöbbentem. Csizmadia Gergely személyében biztosan a megfelelő ember került a megfelelő helyre? Erősen kétlem. Akárcsak az MSZP, a helyi FIDESZ is helyzetbe hozza az embereit. Már csak abban bízom, hogy a Média Kft éléről repül az ügyvezető!

jesszumpepi 2008.08.05. 13:39:38

AA az az arc aki a választásokkor telefröcsögte az iwiwes fórumot? mértéktartó, józan politika fog elkövetkezni úgy sejtem...:DD://

midrovertalt 2008.08.07. 12:07:15

Igen, róla van szó... :)

NagyEra 2008.08.08. 22:07:47

Mindig nekem kell védenem, de úgy látszik, ez az én tisztem, támadni is és védeni! Ádám, az előzőt moderáld ki légy kedves, és egyben hívd fel légyszi minden kommentelő figyelmét arra, hogy ez más nevével való visszaélés! És mindenki tartózkodjon ettől!!!

midrovertalt 2008.08.09. 00:38:52

Kedves Akárki!

Az utánad kommentelő NagyEra érveit, lévén, hogy jogász, figyelembe véve, kommentedet moderáltam!

Ezen felül, van lehetőséged hirdetés elhelyezésére, amennyiben, élni akarsz vele, kérlek, keress meg az e-mail címemen!

Üdv