Olyan semmilyen

 2008.08.30. 18:53

Nos, megvolt ez a nyamvadt testületi ülés, amely most a megszokottól eltérően számomra unalmas volt. Nem értek akkora meglepetések, várható volt, hogy Németh Béla ellen újabb fegyelmi bizottság áll fel, ami majd jól elvégzi a dolgát, oszt jónapot. Nem érdekel már, őszintén, tök unalmas. Öljétek le egymást a végtelenségig, vagy húzzatok el odébb mind a huszonhárman.

Kicsit komolyabbra fordítva a szót, viszont furcsállom, hogy a Gyopár Club Hotel bérbeadása zárt ülésre került át. Megmondom miért. Adva van egy telek, rajta egy háromcsillagos hotellel, meg különböző szolgáltató egységekkel. Ez a sok minden együtt a város tulajdona. Logikusan következik ebből, hogy a paraszt miért nem tudhatja meg, hogy mennyiért bérli majd ez a StarLight Szállodaüzemeltető Kft. nevű cég. Szóval miért nem tudhatunk róla?

Egyébként már vannak pletykák a dologról. Nevezetesen, hogy a bérlő nevek között nem szerepel Burián Imre neve. Burián Imre? Tudjátok, 1%-os tulajdonos Gyopárosfürdőn, a dunaújvárosi figura. De valahogy azt csiripelik a madarak, hogy valahogy mégis lehet érdekeltsége majd ebben a bizniszben. Hogy hogyan? Majd a jövő tudatja velünk, tippem van...

Viszont számomra, mint a közlekedés megszállotjának, örömhír, hogy végre valamit kezdenek ezzel a semmit ér helyi buszközlekedéssel. Ugyanis van potenciál, igény a normálisabb tömegközlekedésre a városban, viszont a jelenlegi rendszer elavult, hulladék, és közel sem hatékony (már amennyire egy közszolgáltatás finanszírozása hatékony lehet). Viszont arra mindenképpen figyelni kell majd, hogy a kiszervezés(?) ne hozza azt magával, hogy be kell zárni járatokat. Mert vannak helyek, ahova kötelező busznak közlekednie: Rákóczitelep, Szentetornya, Üveggyárak üzemei, Szarvasi út (Üveggyári lakótelep). Ennek a hírnek tényleg örülök, most őszintén, bár még lenne pár ötletem a tömegközlekedéssel kapcsolatban, de ezeket most megtartom magamnak.

Nagy hurrá, hogy megújul a másik két tízemeletes téglatest is, mert igen ronda, hogy a középső fel van újítva, a másik kettő meg olyan, amilyen. Bár tény, hogy az úgynevezett "Fő utcán" lévő nagy betontömbnek sem ártana megújulnia, ugyanis ronda mint a bűn. Ha az egyszer megújul, hátha valami élhetőbb, szebb körnezetet fog magával hozni.

Van egy kérdésem: ki és miért jelentette fel Pelskó Pált? Csak úgy érdekel, meg egyébként is na. Mi a frászkarika folyik itt úgy általában? Ölik egymást a képviselők a testületin, egymást jelentgetik fel, vizsgálóbizottságo indítgatnak, kérem, ez nem munka. Ahogy Era szokta mondani: ez a testület impotens, nem kicsit...

Most ennyit a testületiről, nem is érdekel igazán, tényleg, hisz most pihenek. Nekem a nyaralás most az, hogy itt vagyok Orosházán, találkozok számomra fontos emberekkel, és a legfőbb, hogy pihenek nagyot. Ha kellek valakinek, csörgessen meg, vagy írjon mailt, még vannak szabad napjaim! Akinek meg megígértem a találkát, őt fogom hívni hamarosan, nincs senki elfelejtve! Remélem, tudja az illető, hogy kire gondolok...

No akkor további kellemes pihenést nekem és Nektek is! Szevasztok!

Ui.: megnéztem a játszóteret, amit itt építettek fel a lakótelepen, kérdem én: ezen mi a franc volt 10 millió forint? No mindegy.

Ja, és szavazzatok a legjobb orosházi blogokra, a verseny még javában zajlik! Emellett figyelembe ajánlom a kis közvélemény-kutatásomat is, nem olyan hosszú, 10 perc maximum! Hajrá-hajrá!

Címkék: politika orosháza

A bejegyzés trackback címe:

https://railadam.blog.hu/api/trackback/id/tr98641386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.