Meglett Gyopáros!

 2008.09.04. 19:57

Meg, bizony. Bár csak felemásan. SzZ nevű olvasónk e-mailjének köszönhetően találtunk egy oldalt, ahol megleltem az Orosháza-Gyopárosi Gyógyfürdő Zrt. adatait. Ennek most nagyon örülünk.

Viszont vannak ám itt tények, ami miatt aki előfizet mélyebb adatokért az elektronikus cégadatbázisban, furcsa dolgokat láthat.

Ugyanis jelenleg a céginfokban nem nagyon lehet látni például Benkő Ferencet, mint vezérigazgatót.

Ennek egyetlen oka van. Ha minden igaz, Pásztor Imre az április 12-i (erős kérdőjel) Közgyűlés össze akkor meghozott határozatát megtámadta bírósági úton. Ekkor választották meg többek között Benkő Ferencet a fürdő vezérévé, illetve az új igazgatótanácsot és felügyelőbizottságot.

A Cégbíróságon a bejegyeztetés jelenleg áll. Ez abból fakad, hogy a bíróságon való megtámadás miatt a Békés Megyei Bíróság vizsgálódásáig a Cégbíróság felfüggesztette a bejegyeztetést.

Elsőre azt gondolná az ember, hogy ha nincsenek hivatalosan adminisztratíve jelen a tisztségviselők, akkor hogyan is hozhatnak döntést. Van egy olyan dolog ebben a fránya jogrendszerben az okosok szerint, hogyha egy Közgyűlésen az új tisztségviselőket a tulajdonosok 100%-ig támogatják, akkor onnantól kezdve a tisztségviselők hozhatnak döntéseket. Itt ez történt, hiszen az új vezérigazgató személyét, a Felügyelőbizottság tagjait és az Igazgatótanács tagjait is egyhangúlag támogatták a tulajdonosok (az önkormányzat, a kórház, a városüzemeltetés és mélyen tisztelt Burián Imre bácsi is).

Tehát vezetőség van is, meg nincs is. De legalább Gyopáros megkerült, örülünk, mint majom a farkának (bár nem értem, miért örül neki...).

Érdeklődve várjuk, hogy milyen eredménnyel zárul Pásztor Imre ügye a Közgyűlés határozatainak megtámadásáról. Na meg a munkaügyi per eredményét is várjuk. Meg sok mindent még...

Címkék: politika orosháza gyopáros pásztor imre

A bejegyzés trackback címe:

https://railadam.blog.hu/api/trackback/id/tr20648692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.