Fél órája kaptam egy e-mailt, amelyben azt kérik, alázatosan szolgáljam a Szent Korona eszmét, leírják benne, hogy Orosháza mi mindent veszít az EU-tagsággal. Úgy gondoltam, kirakom, hátha más is megmosolyogja az alábbi sorokat. Az e-mailt nem írtam át sehol, eredetiben másolom be. Erősen UMK-szagú a dolog... Muhahahaha! Íme:

 

Kedves Dobroczki Ádám!

 

Szeretettel köszöntelek azok között, akik szabad akaratukból aláírásukkal vagy egyéb személyes véleménynyilvánításukkal elfogadták a Szent Korona meghívását.

Az, hogy a meghívást elfogadó, a Csonkaország 441 településén élő 3243 magyar emberből, és a meghívást ezután elfogadókból ki mikor válik a Szent Korona Szolgálatára meghívottá, mindenki – így Te is - szabad akaratával dönti el.

 

Ezzel a levéllel minden meghívottat megkeresek. Akinek van e-mail címe, azt e-mail-en, akinek nincs, azt postai levélben.

 

Döntésednél kérlek, vedd figyelembe az alábbiakat:

 

1.  (Miért?) Orosháza választásra jogosult lakói közül 1822 személy volt az, aki tudta vagy érezte, hogy az EU csatlakozás nem biztonságot, jólétet, hanem kiszolgáltatottságot és nyomort jelent, ezért 2003. április 12-én szavazatukkal elutasították Magyarország EU csatlakozását.

     A jelenleg folyó világgazdasági válság mindennél jobban mutatja, hogy az az út, amelyet az EU által képviselt liberális-kapitalizmus jelent, egy olyan világba vezet, amely természet- és emberiségellenes.

Ezért elfogadhatatlan minden magyar ember számára a budapesti parlament (ami nem Magyar Országgyűlés) 2004. december 20-i és 2007. december 17-i határozata, amely az EU Alkotmányt, illetve az annak újjászületését jelentő Lisszaboni Szerződést megerősítette.

Azokban az országokban, amelyekben megközelítően a népakarat képviselete a demokrácia alapja, a médiában is hangot kap a liberalizmust elutasító vélemény. Ennek eredményeként mindkét diktátum megbukott.

Ma már nem az a kérdés, hogy az EU megbukik-e, hanem az, hogy mikor és hogyan.

 

2.  (Mit?) Mindannyiunknak az az érdeke, hogy a liberális-kapitalizmus kontinens-helytartósága, az EU haláltusája minél rövidebb legyen. A diktatúrát működtető motor, a bankrendszer és ennek elsődleges kiszolgálója, a multinacionális céghálózat életben tartásához minden ember munkáját használják fel, a pénzügyi megerősítésen (konszolidáción) keresztül. Ez pedig azt jelenti, hogy az adózó emberek pénzéből erősítik meg a bankokat, hogy azok tovább folytathassák kifosztó tevékenységüket. Minél tovább tart a válság, annál több pénzt fognak önmagunk ellen, önmagunktól elvonni.

Jelenleg Orosháza évente 15014 millió forint sarcot fizet az EU-nak. A bankok konszolidációja (vagy a fizetési garancia) ezt fogja megnövelni.

     Ez azt jelenti, hogy minél előbb meg kell buktatnunk a jelenlegi rendszert, és az azt fenntartó hatalmat, amelyet a budapesti parlament bitorol.

     A hatalom megbuktatásának erőszakos módja nem járható út. Két okból: egyrészt az erőszak eszközei (fegyverek, jogalkalmazás) a hatalombitorlók kezében vannak, másrészt az erőszak törvényszerűen vezet a káoszhoz. Ez utóbbit akarja a hatalom diktatúrát fenntartó eszközeivel, a megosztással és a provokációval kierőszakolni, akár annak árán is, hogy polgárháborúba sodorja az országot.

     A hatalom békés megbuktatásához két egymás mellett alkalmazható, azonos gyökerű lehetőség van. Az azonos gyökér a Szent Korona értékrend, amelyet először Magyarországon kell hatalomra juttatni, európai kihatással.

 

3.  (Hogyan?) Békés eszközzel történő gyökeres (radikális) változásra van szükség. A jelenlegi hatalom alapmintáját (paradigmáját), a liberalizmust kell felváltani a Szent Korona értékrenddel.

 

a./   Az Európai Unió 2009-ben sorra kerülő Parlamenti képviselőválasztásán az EU Parlament Függetlenség/Demokrácia frakció Európai Konföderációt (alapító szerződéstervezet) támogató képviseletében indítunk képviselőjelölteket, a Szent Korona Önigazgatási Rendszere társadalmi csoportokra vonatkozó jelölési elvei szerint. A választásokon a „Szent Koronát Szolgálók Szövetsége” választási párt neve alatt indítjuk a jelölteket.

Ehhez összesen 20000 támogatás (kopogtatócédula) szükséges, amelyből Orosháza része 65 darab.

 

Az EU Parlamenti választásokon indulás részben eszköz az ismertség növeléséhez, részben a Magyar Küldetés része.

A média nem akar rólunk tudomást venni, érthetően, hiszen az EU vezetőinek a következő a véleménye: „a Szent Koronán alapuló Konföderatív Európa szerződéstervezete a legveszélyesebb szélsőség az európai civilizációval szemben”. Az Értelmező Szótár szerint az „európai civilizáció” célja a népművészet és a népi kultúra elsorvasztása és helyébe mesterséges kultúra állítása. Így hát a „legveszélyesebb szélsőség” megtisztelő jelző, amit büszkén vállalhatunk.

Azon kell lennünk, hogy ezt a „legveszélyesebb szélsőség” igazi tartalmát minél többen ismerjék meg. Az EU Parlamenti választáson való részvételhez szükséges kopogtatócédula biztosítja számunkra a törvényben meghatározott média-szereplési lehetőséget, ami ismertségünket, és elfogadottságunkat növeli, ezáltal a következő országgyűlési képviselőválasztás sikerét készítjük elő.


Németh László a Szent Koronán alapuló Kertmagyarországot mintaadóként határozta meg: „mintát ad minden embernek az emberi életre”.

A mintaadás szellemileg megtörtént, részben januári tanulmányommal, részben a konföderatív szerződéstervezettel. A mintafogadás elindult, már értékelhető eredménnyel, annak ellenére, hogy az EU Parlament öt „EU realista” csoportjainak tagjai visszaléptek, nyilvánvalóan fenyegetés következtében. Az EU Parlamenten kívüli – írországi székhelyű - „Referendum Egyesülés” viszont megkeresett. Ők követni akarják a Szent Korona értékrendet, a Magyar Modellt.

Fontosnak tartom azt, hogy a Westminster felsőházában jelentős a támogatottságunk, és két magyar professzor révén lassan az amerikai és kanadai köztudatba is kezd behatolni a Szent Korona szabadságadó értékrendje.

Ebben a helyzetben joggal várható, hogy - különösen a világgazdasági válság hatásaként - a 2009-es EU Parlamenti választáson az antiliberális-konföderalista erő olyan tényezővé válik, amely el tudja indítani a föderatív EU Konföderatív Európává válását.

Ezzel Európában beteljesedik a Magyar Küldetés.

 

b./   Az EU Parlamenti választásokkal elérjük, hogy az országos média is teret legyen köteles engedni nekünk. Ezzel viszont ismertségünk és elfogadottságunk növekszik.

       A következő (várhatóan 2010-es) országgyűlési választásokon így már elérhetjük, hogy meghatározó politikai erővé váljunk.

       Ehhez minden választókörzetben meg kell szereznünk a 800 kopogtatócédulát, és olyan támogatottságot kell elérnünk, amely a Szent Korona értékrendjének sikeréhez vezet.

Jó jel, hogy minden választókörzetben van olyan magyar ember, aki elfogadta a Szent Korona meghívását. Ők - értelemmel gyakorolt szabad akaratukkal választottá válva - MAGját adják a területi képviselők kiválasztásának és a választás sikerének.

 

c./   Nagyon fontos a társadalmi csoportok képviselete. Az EU Parlamenti választáson jelöltjeinket azok az emberek állítják, akik vállalják megyéjükben szakmájuk, korosztályuk, nemzetiségük és vallásuk képviseletét.

       Az országgyűlési választásokon a megyei és az országos listát ugyanilyen szempontok szerint állítjuk.

      

d./   Célunk az, hogy Magyarország ismét a Szent Korona értékrendje szerint élő ország legyen, és így - önmaga jólétével - „mintát adjon minden embernek az emberi életre”.

A következő országgyűlési képviselőválasztáson olyan eredményt kell elérnünk, hogy jogunk legyen egy Alkotmányozó Nemzetgyűlés összehívására, amely

-   Kimondja, hogy az 1949. évi XX. törvény nem Magyarország Alkotmánya, még csak Alaptörvénye sem, ezért megszűnteti annak hatályát.

-   Kimondja a Történelmi Alkotmány jogfolytonosságát, a Szabadság Alkotmányát Magyarország Alkotmányaként meghatározva.

-   Elfogadja a Szabadság Alkotmányán alapuló irányelveket Magyarország Alaptörvényeként.

-   Megerősíti a Szent Korona Önigazgatási Rendszere szerint, a választók által kiválasztott népképviselők megbízását, ezzel létrehozva Magyarország legfőbb hatalmi szerveit.

 

Mindazok, akik szabad akaratukból eldöntötték, hogy vállalják a választottságot a Szent Korona Szolgálatában,

 

2008. október 23-án

 

találkoznak. A találkozó helyéről és időpontjáról csak azokat tájékoztatom, akik jelzik részvételüket.

Ezen a találkozón megállapodunk

- a területi képviseletek előkészítéséről,blog.hu :: Admin

- a társadalmi csoportok EU Parlamenti és országgyűlési képviseletének előkészítéséről,

- a célismertető országjárás tervezetéről.

 

Kedves Dobroczki Ádám!

Szeretettel kérlek, ha eddig nem, de most úgy döntesz, hogy vállalod a Szent Korona Szolgálat választottságát, töltsd le az „Együttműködési nyilatkozatot”, írd bele adataidat és feladat-vállalásaidat, ezután juttasd el az abban meghatározott címek egyikére.

 

Kelt Szegeden, 2008. október 10-én.

 

A krisztusi örök értékrend szerinti magyar szeretettel:

Halász József, a Szent Korona alázatos szolgája

6701 Szeged Pf. 2443. info@szksz.hu, 30/616-3894

 


Orosháza választóinak a tájékoztatására az alábbi szórólapot készítettük, amelyet az önmagukat a Szent Korona Szolgálat választottjává emelő magyar emberek terjesztenek.

 

Na kedves Olvasók, lehet választani, de hogy tőlem ilyen szórólapot nem kaptok, az hétszentség. Mindenesetre köszönöm a roppant megtisztelő bizalmat, de addig is ajánlanék egy könyvet a figyelembe. Horváth Zoltán: Kézikönyv az Európai Unióról. Mazochistább radikáljobbosoknak angolul is elérhető. Megvásárolható a HVG-ORAC Lap- és Könyvkiadó Kft.-nél. Engem meg békénhagyni.

Szép napot!


Ezt meg olvassad el gyorsan!

Címkék: európai eu unió szent korona radikáljobb

A bejegyzés trackback címe:

https://railadam.blog.hu/api/trackback/id/tr46708851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NagyEra 2008.10.11. 21:51:49

Azé' ez nem semmi.:))