Jelentsen fel, Elvtárs!

 2008.11.13. 15:27

A mai napon kérvényezem, hogy Fetser János, MSZP-s országgyűlési képviselő jelentsen fel többrendbeli rágalmazásért! Illetve kérvényezem, hogy körülbelül fél Orosházát jelentse fel a Megyei Bíróságon, mert rágalmazni merték Önt többször is különböző internetes fórumokon!

Néhányat pakolnék be iézetként, ő utánuk lehet kutatni:

TuRuL_2k2 - http://reakcio.blog.hu/
Igazi, vén komcsi.

Noname Cowboy
Beszarok. A vén geci! Nincs más dolga???
Van szar az ország házatáján. Lehet menni eldobálni.

Seduxen - http://hungarisztan.blog.hu/
Jancsibohóc: porPANNONpuma bazdmeg!!
tudod: magyar seggbe magyar lófaszt, vagy mi... :)

Lithium78
ej-ej, drága Fetser úr (vagy h írják a nevét) ha ennyire nem bír magával, kereshetne valami elfoglaltságot, ami leköti felesleges energiáit. mondjuk a tudományos életbe vetett munkájával. kísérletezhetne, h ha a puskacsövet a szájába veszi, eléri-e a ravaszt a lábujjával. no rajta, csak ügyesen ám!

mind2
Vers fecser pajtáshoz :
Fecser pajtás népünk hős vezére
szálljon áldás ősz fejedre
zengje kárpátok bércén neved a szél
lengjenek búzamezők pirosan mint a vér
Okos vagy és bátor, kemény mint az érc,
hozzád proszto nép egy gyermeke sem ér
mutasd utunk óh vezérünk, géniusza népnek
milliók ajkán visszhangzik az ének . hogy élj sokáig tanítója eszmének, míg mindenki egy nem lesz, s mint szelíd birka : béget.

kelt : 1951.
szerző : Jane Austen

maylo
Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta

Természetesen a fenti kommentelőktől szigorúan elhatárolódom, mert így illik a fene nagy magyar demokráciában. Ugyan, kedves elvtárs mit képzel magáról?

Aki olvassa, tudja, hogy ez egy orosházi blog. Sosem gondoltam volna, hogy a mi országgyűlési képviselőnk saját hülyesége miatt lehet Orosháza benne az országos médiában. Mert ma jött le az Origo-n, majd született egy poszt a Vastagbőr-blogon is.

A mai web2 sajnos ezt tudja nyújtani, kedves ex-polgármester úr. Nem tudom megérteni, hogy miért ragaszkodik annyira még mindig ahhoz a nyamvas polgármesteri székhez. Láthatja, most benne ülni nem egy leányálom, folyamatos támadások mindenhonnan, Ön sem szeretné. Vagy megoldaná úgy, hogy szépen elhallgattatja a kritikus hangokat? Vajon miért mondják oly sokan a városban, hogy az előző városvezetés tényleg egy diktatórikus rendszernek is jó lett volna?

Vajon Sajtosszenya mirt írta azt, amit? Mert roppant mód unatkozott a számítógép előtt? Vagy mert éppen van egy véleménye, amely sokak véleményével találkozik? Vajon Molnár Béla, mostani alpolgármester miért nem jelentette fel eddig az őt rágalmazókat (mert volt ugye bőven és van is)? És azért csak bekérdem: írtam már millió posztot Fetser "kussojjáagépelőtt" Jánosról, mégsem lettem feljelentve rágalmazásért. Miért nem? És a többiek? Akik bírálni merészkednek?

Azt kell, hogy mondjam, ezzel az üggyel a mi kisvárosunk Fetser Jánosa akkora bakot lőtt, mint ide Lacháza. Már látom a kampányban 2010-ben a jobboldalról: "Nesze nektek, emberek válasszátok őt és akkor ha megválasztottátok, próbáljon meg valaki saját véleményt nyílvánítani!"

Ez kell nekünk? Rohadtul nem? Lemondana? Nem. Akkor meg legalább maradjon csendben egy jó időre. IP-címet meg le lehet kérdezni az index-től, de úgyis tudja, tisztelt Képviselő elvtárs, hogy ki vagyok. Lehetőleg Budapestre küldesse ki az idézést, köszönöm!

Címkék: mszp orosháza fetser jános

A bejegyzés trackback címe:

https://railadam.blog.hu/api/trackback/id/tr56767227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

reKorrekt 2008.11.13. 16:28:02

Haleluja.
Arra persze nem gondolt hogy ezzel cirka 500.000 kommentelőt fordít maga ellen.

bronstein · http://bronstein.freeblog.hu/ 2008.11.13. 21:03:24

Meg a Magyar Nemzet is foglalkozott ma a témával.
Ádám,
a pontosság kedvéért, először is, ez nem új keletű ügy, talán még tavalyi, másodszor, nem most került először Orosháza az országos médiafigyelem központjába, gyakorlatilag a mostani ciklusban néhány havonta "napirenden" van a város.

midrovertalt 2008.11.13. 21:05:02

Elvtársam,

tudom, hogy régebbi ügy. De csak most pattant ki komolyabban. Csak nem küld ezért szibériai wellness-túrára? :)

kk. 2008.11.13. 21:32:15

Ezzel foglalkozunk?
Vajon a héten még hány milliárd eurót hívnak le az IMF keretből unokáink terhére? Hova és miért osztják le? És vajon miért is érint minket ilyen érzékenyen a válság?

j.fox 2008.11.13. 22:12:53

ma találtam rá. jó, hogy ilyen is van :) Korrupédia. a cikk régi , csak az oldal volt számomra új.

www.korrupedia.hu/index.php/Orosh%C3%A1za:_gyan%C3%BAs_ingatlanbiznisz

boldogokaheringek 2009.01.14. 18:12:04

MP33PORTAL · www.mp33portal.blog.hu 2008.12.19. 11:23:06
Kurva anyád Festetics vagy mi a picsa. Tetü féreg vafgy. Te korrupt csatornatöltelék. Jelents fel vazze.
--
Akkor néhány tény, csak úgy, mert unatkozom.

2007-es felszólalásai a parlamantben:
Fetser János - 5 felszólalás - 18 perc 53 másodperc

2002-2005 költségtérítései:
Fetser János: 17 966 200 forint (!!!)